דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז אדום

אורז אדום

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: שלומי אביר
אדום מרסק עגבניות ועשיר בטעמים: מתכון פשוט לאורז, שמתאים כתוספת לארוחות בשריות, או כמנה בפני עצמה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
אורז ארוך (מומלץ אורז הודי בסמטי)
1 
בצל קצוץ
1  חבילה
רסק עגבניות
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
3  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת המרק והמלח, ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוטפים במסננת את האורז, ומוסיפים לסיר. מטגנים כ-4-5 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    15 דקות
    מכסים את הסיר, ומבשלים כ-15 דקות. מדי כמה דקות מערבבים. כשכמעט ולא נשארו מים בסיר - מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים כרבע שעה. בתיאבון!
אורז אדום

שלב 1 מתוך 4

מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת המרק והמלח, ומערבבים.

אורז אדום

שלב 2 מתוך 4

שוטפים במסננת את האורז, ומוסיפים לסיר. מטגנים כ-4-5 דק'.

אורז אדום

שלב 3 מתוך 4

יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

אורז אדום

שלב 4 מתוך 4

מכסים את הסיר, ומבשלים כ-15 דקות. מדי כמה דקות מערבבים. כשכמעט ולא נשארו מים בסיר - מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים כרבע שעה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים