-
שלב 1
0 דקות
מחממים 3 כפות שמן בסיר רחב.
-
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים מעט.
-
שלב 3
2 דקות
מוסיפים את הגזר המגורד וממשיכים לטגן עוד 2 דקות על אש בינונית, יש לערבב עם כף עץ.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את גרגרי החומוס השטופים ומערבבים.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים מלח, פלפל שחור ואבקת מרק ומערבבים.
-
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את האורז השטוף ומערבבים.
-
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את המים, כך שיכסו את האורז ומעט מעל, מביאים לרתיחה.
-
שלב 8
20 דקות
מנמיכים את האש, מתקנים תיבול, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. ניתן להסיר את מכסה הסיר באמצע הבישול, לעשות חורים עם ידית הכף ומיד להחזיר את המכסה.
-
שלב 9
30 דקות
לאחר הבישול משאירים את המכסה סגור 30 דקות לספיגת הלחות ורק אז מורידים את המכסה ופתוחים את האורז בעדינות עם מזלג.
כתוב ביקורת