דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז דרוזי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז דרוזי

אורז דרוזי

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: אתי כהן
אורז עם אטריות מטוגנות וניחוח תבלינים גלילי. תוספת מצויינת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
אורז בסמטי
1  כוס
אטריות ביצים דקות 200גרם
0.5  כוס
צנוברים קלויים
1.5  כפיות
מלח
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  מקל
קינמון טחון
1  קורט
הל טחון
1  קורט
אגוז מוסקט
5  כוסות
מים רותחים
4  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים מים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים סיר, מוסיפים שמן, מטגנים את האטריות כדקה. מוסיפים את האורז ומטגנים עד לשקיפות (כל הזמן מערבבים).
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב
  • שלב 4

    0 דקות
    מוזגים את המים הרותחים לאורז.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים את האש ללהבה הנמוכה ביותר בכיריים, מאדים 18 דקות בדיוק כשהמכסה סגור היטב ( אם אפשר להניח מגבת נקייה ומעליה את מכסה הסיר, סגור היטב, עוד יותר טוב..).
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר 18 דק', מכבים את האש לא מורידים את הסיר מהכיריים לפחות 1/4 שעה ולא פותחים את המכסה ( פשוט להשאיר את הסיר במקומו , מכוסה וכמובן גז מכובה).
  • שלב 7

    0 דקות
    פותחים את המכסה, ומפוררים מעט בעזרת מזלג. הארומה נפלאה הצבע משגע.
  • שלב 8

    0 דקות
    להניח בצלחת הגשה ולפזר מעל את הצנובר הקלוי.
אורז דרוזי

שלב 1 מתוך 8

מרתיחים מים.

אורז דרוזי

שלב 2 מתוך 8

מחממים סיר, מוסיפים שמן, מטגנים את האטריות כדקה. מוסיפים את האורז ומטגנים עד לשקיפות (כל הזמן מערבבים).

אורז דרוזי

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב

אורז דרוזי

שלב 4 מתוך 8

מוזגים את המים הרותחים לאורז.

אורז דרוזי

שלב 5 מתוך 8

מנמיכים את האש ללהבה הנמוכה ביותר בכיריים, מאדים 18 דקות בדיוק כשהמכסה סגור היטב ( אם אפשר להניח מגבת נקייה ומעליה את מכסה הסיר, סגור היטב, עוד יותר טוב..).

אורז דרוזי

שלב 6 מתוך 8

לאחר 18 דק', מכבים את האש לא מורידים את הסיר מהכיריים לפחות 1/4 שעה ולא פותחים את המכסה ( פשוט להשאיר את הסיר במקומו , מכוסה וכמובן גז מכובה).

אורז דרוזי

שלב 7 מתוך 8

פותחים את המכסה, ומפוררים מעט בעזרת מזלג. הארומה נפלאה הצבע משגע.

אורז דרוזי

שלב 8 מתוך 8

להניח בצלחת הגשה ולפזר מעל את הצנובר הקלוי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים