מחממים סיר, מוסיפים שמן, מטגנים את האטריות כדקה. מוסיפים את האורז ומטגנים עד לשקיפות (כל הזמן מערבבים).
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב
שלב 4
0 דקות
מוזגים את המים הרותחים לאורז.
שלב 5
0 דקות
מנמיכים את האש ללהבה הנמוכה ביותר בכיריים, מאדים 18 דקות בדיוק כשהמכסה סגור היטב ( אם אפשר להניח מגבת נקייה ומעליה את מכסה הסיר, סגור היטב, עוד יותר טוב..).
שלב 6
0 דקות
לאחר 18 דק', מכבים את האש לא מורידים את הסיר מהכיריים לפחות 1/4 שעה ולא פותחים את המכסה ( פשוט להשאיר את הסיר במקומו , מכוסה וכמובן גז מכובה).
שלב 7
0 דקות
פותחים את המכסה, ומפוררים מעט בעזרת מזלג. הארומה נפלאה הצבע משגע.
שלב 8
0 דקות
להניח בצלחת הגשה ולפזר מעל את הצנובר הקלוי.
שלב 1
מתוך
8
מרתיחים מים.
שלב 2
מתוך
8
מחממים סיר, מוסיפים שמן, מטגנים את האטריות כדקה. מוסיפים את האורז ומטגנים עד לשקיפות (כל הזמן מערבבים).
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב
שלב 4
מתוך
8
מוזגים את המים הרותחים לאורז.
שלב 5
מתוך
8
מנמיכים את האש ללהבה הנמוכה ביותר בכיריים, מאדים 18 דקות בדיוק כשהמכסה סגור היטב ( אם אפשר להניח מגבת נקייה ומעליה את מכסה הסיר, סגור היטב, עוד יותר טוב..).
שלב 6
מתוך
8
לאחר 18 דק', מכבים את האש לא מורידים את הסיר מהכיריים לפחות 1/4 שעה ולא פותחים את המכסה ( פשוט להשאיר את הסיר במקומו , מכוסה וכמובן גז מכובה).
שלב 7
מתוך
8
פותחים את המכסה, ומפוררים מעט בעזרת מזלג. הארומה נפלאה הצבע משגע.
שלב 8
מתוך
8
להניח בצלחת הגשה ולפזר מעל את הצנובר הקלוי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0