שוטפים את האורז במסננת, מניחים עד שכל המים מסוננים.
שלב 2
0 דקות
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהאורז הופך שקוף, לא יותר מכך. מוסיפים את המים הרותחים והמלח ומביאים לרתיחה. מכסים ומורידים ללהבה נמוכה מאד, מניחים לבישול של כ-10 דקות.
שלב 3
0 דקות
מסירים את המכסה ומטים את הסיר, אם אין מים בתחתית הסיר מכסים ומניחים לסיום הבישול וספיגת האדים ללא חימום כ-10 דקות. מסירים את המכסה ומפרידים בין גרגרי האורז בעדינות בעזרת מזלג לאפשר ליתרת האדים להשתחרר.
שלב 4
5 דקות
מחממים מחבת או ווק על להבה גדולה, מוסיפים 2 כפות שמן ומטלטלים לציפוי המחבת, מוסיפים את הבצל והאפונה ומטגנים בבחישה מהירה כדקה, מוסיפים את האורז ורוטב הסויה ומטגנים עוד דקה.
*ניתן להמיר את האפונה בכוס גרגירי תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
0 דקות
מסיטים מעט את האורז לצדדים, מוסיפים את הביצים הטרופות למרכז המחבת ומטגנים בבחישה את הביצים לקבלת מעין ביצים מקושקשות. מוסיפים מלח ומערבבים עם כל המרכיבים שבמחבת.
שלב 6
0 דקות
מוציאים ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
6
שוטפים את האורז במסננת, מניחים עד שכל המים מסוננים.
שלב 2
מתוך
6
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהאורז הופך שקוף, לא יותר מכך. מוסיפים את המים הרותחים והמלח ומביאים לרתיחה. מכסים ומורידים ללהבה נמוכה מאד, מניחים לבישול של כ-10 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מסירים את המכסה ומטים את הסיר, אם אין מים בתחתית הסיר מכסים ומניחים לסיום הבישול וספיגת האדים ללא חימום כ-10 דקות. מסירים את המכסה ומפרידים בין גרגרי האורז בעדינות בעזרת מזלג לאפשר ליתרת האדים להשתחרר.
שלב 4
מתוך
6
מחממים מחבת או ווק על להבה גדולה, מוסיפים 2 כפות שמן ומטלטלים לציפוי המחבת, מוסיפים את הבצל והאפונה ומטגנים בבחישה מהירה כדקה, מוסיפים את האורז ורוטב הסויה ומטגנים עוד דקה.
*ניתן להמיר את האפונה בכוס גרגירי תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
מתוך
6
מסיטים מעט את האורז לצדדים, מוסיפים את הביצים הטרופות למרכז המחבת ומטגנים בבחישה את הביצים לקבלת מעין ביצים מקושקשות. מוסיפים מלח ומערבבים עם כל המרכיבים שבמחבת.
שלב 6
מתוך
6
מוציאים ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0