דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז עם אטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז עם אטריות

אורז עם אטריות

(3)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
שילוב של טעמים ומרקמים בתוספת אחת חלומית שמתאימה לכל מנה

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
אטריות דקיקות אסם 400 ג (חצי חבילה)
2  כוסות
אורז לבן עגול או יסמין, שטוף ומסונן
5  כפות
שמן קנולה
1  כפית
מלח גדושה
5  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    מחממים סיר איכותי בגודל מתאים. רצוי סיר עם נון סטיק.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את השמן ומטגנים את האטריות עד הזהבה. בזהירות לא לשרוף אותם. חשוב להזהיב את האטריות עד שיתקבל צבע, זה משדרג להם את הטעם. .
  • שלב 3

    2 דקות
    אחרי הזהבת האטריות, מוסיפים את האורז השטוף והמסונן היטב ומערבבים עד שהאורז משנה צבע וכל גרגיר עטוף בשמן.
  • שלב 4

    7 דקות
    שופכים את המים פנימה, מתבלים במלח (חשוב לוודא שהמים מלוחים כמו מי ים) מביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    20 דקות
    כשהמים רותחים מורידים את גובה הלהבה לחצי ומבשלים כ-20 דקות. מגישים חם.
  • שלב 6

    1 דקות
    להוספת טעם – ניתן להוסיף למים 1 שן שום, 1 מקל סלרי עם העלים ועלי כרוב.
אורז עם אטריות

שלב 1 מתוך 6

מחממים סיר איכותי בגודל מתאים. רצוי סיר עם נון סטיק.

אורז עם אטריות

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את השמן ומטגנים את האטריות עד הזהבה. בזהירות לא לשרוף אותם. חשוב להזהיב את האטריות עד שיתקבל צבע, זה משדרג להם את הטעם. .

אורז עם אטריות

שלב 3 מתוך 6

אחרי הזהבת האטריות, מוסיפים את האורז השטוף והמסונן היטב ומערבבים עד שהאורז משנה צבע וכל גרגיר עטוף בשמן.

אורז עם אטריות

שלב 4 מתוך 6

שופכים את המים פנימה, מתבלים במלח (חשוב לוודא שהמים מלוחים כמו מי ים) מביאים לרתיחה.

אורז עם אטריות

שלב 5 מתוך 6

כשהמים רותחים מורידים את גובה הלהבה לחצי ומבשלים כ-20 דקות. מגישים חם.

אורז עם אטריות

שלב 6 מתוך 6

להוספת טעם – ניתן להוסיף למים 1 שן שום, 1 מקל סלרי עם העלים ועלי כרוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מל ציט

רעיון נהדר. תודה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • אוכל מקומי
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • מתכוני אורז
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים