דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז עם כרובית ובטטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז עם כרובית ובטטה

אורז עם כרובית ובטטה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תוספת נהדרת שמרכיבה בסיר אחד את מנת הפחממות והירקות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
אורז ארוך מבושל לפי הוראות ההכנה
1  ראש
כרובית מופרדת לפרחים קטנים
2 
בטטה חתוכות לקוביות קטנות
1 
כרישה קצוצה דק
2  שיני
שום כתושות
10 
פטריות שמפיניון קצוצות גס (אופציונלי)
0.5  כוס
אגוז קשיו קלוי קצוצים גס
2  כפות
בזיליקום קצוצים
1  כף
נענע קצוצים
1  כף
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
2  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל
2  כפות
מים
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות
  • שלב 2

    0 דקות
    מפזרים את פרחי הכרובית בתבנית מרופדת בנייר אפייה, זורים מעט מלח גס ופלפל גרוס ומזלפים מעל שמן זית.
  • שלב 3

    30 דקות
    אופים כ 30 דקות עד לריכוך והשחמה קלה של הכרובית. רצוי להפוך את הכרובית פעם אחת במהלך האפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את קוביות הבטטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, זורים מעט מלח גס ומזלפים מעל שמן זית.
  • שלב 5

    20 דקות
    אופים כ-20 דקות עד לריכוך והשחמה קלה של קוביות הבטטה. רצוי להפוך את הבטטה פעם אחת במהלך האפייה.
  • שלב 6

    0 דקות
    בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים סיר או מחבת עמוקה ומאדים את הכרישה ב-1-2 כפות שמן זית תוך כדי ערבוב. אם החלטתם להשתמש גם בפטריות, זה הזמן להוסיפן.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים גם את השום ומאדים תוך בחישה למשך חצי דקה בערך.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את האורז המבושל ואת הרוטב ומערבבים בעדינות בתנועות כלפי מעלה כדי שהאורז לא יתרסק וידבק.
  • שלב 10

    0 דקות
    קולים את הקשיו במחבת יבשה עד שמתחיל להזהיב ומעבירים מיד לקערה קטנה להפסקת הקלייה.
  • שלב 11

    0 דקות
    לפני ההגשה מוסיפים את קוביות הבטטה ופרחי הכרובית לאורז המתובל, מערבבים קלות, זורים מעל את הקשיו הקלוי ומעטרים בבזיליקום ונענע.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דפי אורז במילוי בשר טחון

    דפי אורז במילוי בשר טחון

    30 דקות בינוני
  • דפי אורז ממולאים בירקות

    דפי אורז ממולאים בירקות

    20 דקות בינוני
  • סלט אטריות אורז אסייתי ברוטב חמאת בוטנים

    סלט אטריות אורז אסייתי ברוטב חמאת בוטנים

    10 דקות קל
  • מאפה עוף, אורז ותפוחי אדמה

    מאפה עוף, אורז ותפוחי אדמה

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים