דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אימרולי חצ'אפורי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אימרולי חצ'אפורי

אימרולי חצ'אפורי

(0)
6 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גלית לוי
כיסונים מושלמים מהמטבח הגיאורגי, עם גבינות מטוגנות שכולם יאהבו

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  כוסות
קמח לבן (לבצק)
2  כוסות
מים (לבצק)
1  כף
שמרים יבשים (לבצק)
1  כפית
מלח (לבצק)
100  גרם
חמאה רכה (לבצק)
2 
ביצה (לבצק)
3  טיפות
שמן קנולה מעט (לבצק)
100  גרם
גבינת מוצרלה (למלית)
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית (למלית)
400  גרם
גבינת ריקוטה (למלית)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

6 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק, ולשים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מתפיחים פעמיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-16 כדורים (קצת יותר קטנים מגודל של כדור טניס).
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המלית, ומחלקים גם אותם ל-16 כדורים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים כל כדור-בצק לעיגול, ושמים מלית באמצע.
  • שלב 6

    0 דקות
    סוגרים את הבצק על המילוי כמו שק. מהדקים, מועכים ומשטחים. הופכים את הבצק ומרדדים לעיגול יפה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מטגנים עם מעט שמן במחבת על אש בינונית, ומכסים.
  • שלב 8

    0 דקות
    כעבור דקה מסירים את המכסה והופכים לצד השני. בתיאבון!
אימרולי חצ'אפורי

שלב 1 מתוך 8

שמים את כל חומרי הבצק, ולשים.

אימרולי חצ'אפורי

שלב 2 מתוך 8

מתפיחים פעמיים.

אימרולי חצ'אפורי

שלב 3 מתוך 8

מחלקים את הבצק ל-16 כדורים (קצת יותר קטנים מגודל של כדור טניס).

אימרולי חצ'אפורי

שלב 4 מתוך 8

מערבבים את חומרי המלית, ומחלקים גם אותם ל-16 כדורים.

אימרולי חצ'אפורי

שלב 5 מתוך 8

מרדדים כל כדור-בצק לעיגול, ושמים מלית באמצע.

אימרולי חצ'אפורי

שלב 6 מתוך 8

סוגרים את הבצק על המילוי כמו שק. מהדקים, מועכים ומשטחים. הופכים את הבצק ומרדדים לעיגול יפה.

אימרולי חצ'אפורי

שלב 7 מתוך 8

מטגנים עם מעט שמן במחבת על אש בינונית, ומכסים.

אימרולי חצ'אפורי

שלב 8 מתוך 8

כעבור דקה מסירים את המכסה והופכים לצד השני. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

    חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים