דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריק ליבוביץ
מאפה גרוזיני מסורתי, במלית גבינה, כל גבינה קשה או מלוחה תתאים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח לבן
0.5  כפית
שמרים יבשים
1  כפית
מלח
0.33  כוס
מים
1  כף
שמן קנולה
10  גרם
חמאה נמסה
300  גרם
גבינה צהובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנפים את הקמח לקערה ומערבבים עם השמרים יוצרים גומה במרכז, לתוכה מוסיפים מלח שמן ומוספים מים פושרים מערבבים את החומרים ולשים לבצק רך.
  • שלב 2

    15 דקות
    אם הבצק נדבק לידיים, מוספים מעט קמח, נותנים לבצק לנוח כ-15 דקות.
  • שלב 3

    15 דקות
    מכסים בניילון ומניחים במקרר למשך 15 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים כל הבצק לעיגול בעובי ס"מ אחד, ומניחים במרכז ממלית הגבינה (בצורת כדור) מרימים את שולי העיגול משני צדי המלית ומהדקים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים תחילה את הבצק בעזרת אצבעות ואחרי זה ע"י מרדד לצורת עיגול.
  • שלב 6

    6 דקות
    מניחים על תבנית נייר אפיה, שמים את הבצק על התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה 220 מעלות למשך 5-6 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את התבנית מהתנור מורחים על הבצק את החמאה הנמסה ע"י מברשת.
  • שלב 8

    0 דקות
    חותכים למשולשים ומגישים.
חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

שלב 1 מתוך 8

מנפים את הקמח לקערה ומערבבים עם השמרים יוצרים גומה במרכז, לתוכה מוסיפים מלח שמן ומוספים מים פושרים מערבבים את החומרים ולשים לבצק רך.

חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

שלב 2 מתוך 8

אם הבצק נדבק לידיים, מוספים מעט קמח, נותנים לבצק לנוח כ-15 דקות.

חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

שלב 3 מתוך 8

מכסים בניילון ומניחים במקרר למשך 15 דקות.

חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

שלב 4 מתוך 8

מרדדים כל הבצק לעיגול בעובי ס"מ אחד, ומניחים במרכז ממלית הגבינה (בצורת כדור) מרימים את שולי העיגול משני צדי המלית ומהדקים.

חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

שלב 5 מתוך 8

מרדדים תחילה את הבצק בעזרת אצבעות ואחרי זה ע"י מרדד לצורת עיגול.

חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

שלב 6 מתוך 8

מניחים על תבנית נייר אפיה, שמים את הבצק על התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה 220 מעלות למשך 5-6 דקות.

חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

שלב 7 מתוך 8

מוציאים את התבנית מהתנור מורחים על הבצק את החמאה הנמסה ע"י מברשת.

חצ'אפורי אימרולי במילוי גבינה

שלב 8 מתוך 8

חותכים למשולשים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אימרולי חצ'אפורי

    אימרולי חצ'אפורי

    6 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים