דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אמפנדס במילוי טונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אמפנדס במילוי טונה

אמפנדס במילוי טונה

(1)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל ממוקה
המאפה הארגנטינאי הפופולארי, במילוי מפתיע של טונה וביצה קשה. מתכון פרווה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
מים
1  כפית
מלח
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כוס
שמן קנולה
4  כוסות
קמח לבן
2 
בצל קצוצים
3 
עגבנייה מגורדות
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
2 
ביצה קשות
1  פחית
טונה משומרת בשמן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן בצל לשקיפות, להוסיף עגבניות, להוסיף תבלינים ולאחר כשתי דקות טיגון לשים במסננת לשם הוצאת נוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחתוך את הביצים לקוביות ולהוסיף לבצל ולעגבניות יחד עם הטונה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב את חומרי הבצק, לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס.
  • שלב 4

    0 דקות
    למלא את העיגולים במעט מילוי, לסגור לחצי עיגול ולהדק היטב סביב, ניתן ללחוץ סביב עם מזלג.
  • שלב 5

    25 דקות
    למרוח בביצה ולהכניס לתנור מחומם מראש על חום בינוני לכ-20-25 דקות או עד שמזהיבים. .בתיאבון...
אמפנדס במילוי טונה

שלב 1 מתוך 5

לטגן בצל לשקיפות, להוסיף עגבניות, להוסיף תבלינים ולאחר כשתי דקות טיגון לשים במסננת לשם הוצאת נוזלים.

אמפנדס במילוי טונה

שלב 2 מתוך 5

לחתוך את הביצים לקוביות ולהוסיף לבצל ולעגבניות יחד עם הטונה.

אמפנדס במילוי טונה

שלב 3 מתוך 5

לערבב את חומרי הבצק, לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס.

אמפנדס במילוי טונה

שלב 4 מתוך 5

למלא את העיגולים במעט מילוי, לסגור לחצי עיגול ולהדק היטב סביב, ניתן ללחוץ סביב עם מזלג.

אמפנדס במילוי טונה

שלב 5 מתוך 5

למרוח בביצה ולהכניס לתנור מחומם מראש על חום בינוני לכ-20-25 דקות או עד שמזהיבים. .בתיאבון...

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אמפנדס שוקולד

    אמפנדס שוקולד

    50 דקות בינוני
  • אמפנדס טונה

    אמפנדס טונה

    60 דקות בינוני
  • אמפנדס במילוי בשר

    אמפנדס במילוי בשר

    60 דקות בינוני
  • אמפנדס תירס וגבינות

    אמפנדס תירס וגבינות

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים