דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אמפנדס תירס וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אמפנדס תירס וגבינות

אמפנדס תירס וגבינות

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
כיסוני בצק ממולאים ומטוגנים בשמן עמוק. פשוט שלמות.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כף
סוכר לבן
2  כפיות
מלח
0.75  כוס
שמן קנולה
2  כוסות
מים פושרים
1  כוס
שמן קנולה לטיגון עמוק
50  כוסות
חמאה
3  כפות
שמן קנולה
300  גרם
גרגירי תירס מסונן
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
0.5  כפית
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מניחים בקערת מיקסר את כל המרכיבים לבצק, פרט למים. מפעילים במהירות נמוכה, מוסיפים בהדרגה את המים, ומעבדים 10 דקות לבצק אחיד ולא דביק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים את הבצק שוב ומתפיחים פעם שנייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ, קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 10-12 ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים במרכז כל עיגול מעט מהמלית, מקפלים לשניים ומהדקים בעזרת מזלג.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים עד להזהבה. מגישים חם.
אמפנדס תירס וגבינות

שלב 1 מתוך 6

מניחים בקערת מיקסר את כל המרכיבים לבצק, פרט למים. מפעילים במהירות נמוכה, מוסיפים בהדרגה את המים, ומעבדים 10 דקות לבצק אחיד ולא דביק.

אמפנדס תירס וגבינות

שלב 2 מתוך 6

מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי.

אמפנדס תירס וגבינות

שלב 3 מתוך 6

לשים את הבצק שוב ומתפיחים פעם שנייה.

אמפנדס תירס וגבינות

שלב 4 מתוך 6

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ, קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 10-12 ס"מ.

אמפנדס תירס וגבינות

שלב 5 מתוך 6

מניחים במרכז כל עיגול מעט מהמלית, מקפלים לשניים ומהדקים בעזרת מזלג.

אמפנדס תירס וגבינות

שלב 6 מתוך 6

מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים עד להזהבה. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אמפנדס במילוי טונה

    אמפנדס במילוי טונה

    110 דקות בינוני
  • אמפנדס שוקולד

    אמפנדס שוקולד

    50 דקות בינוני
  • אמפנדס טונה

    אמפנדס טונה

    60 דקות בינוני
  • אמפנדס במילוי בשר

    אמפנדס במילוי בשר

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים