מכינים את הירקות: שמים את כל החומרים חוץ מהפתיתים בשקית קוקי, מוסיפים שתי כפות מים ומנערים.
שלב 3
0 דקות
אופים כ-40 דקות עד שהירקות רכים.
שלב 4
0 דקות
אם רוצים ירקות מושחמים, מוציאים אותם מהשקית וצולים עוד 7 דקות.
שלב 5
0 דקות
בינתיים מבשלים את הפתיתים: מבשלים פתיתים בשפע מי מלח רותחים 5 דקות ללא כיסוי כמו שמבשלים פסטה לדרגת אל-דנטה. מסננים ושוטפים במים. מעבירים לקערה, יוצקים מעט שמן זית ומערבבים.
שלב 6
0 דקות
להגשה: מערבבים את הפתיתים עם הירקות ונוזלי הצלייה ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0