דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אפונה סינית בשום וג'ינג'ר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אפונה סינית בשום וג'ינג'ר

אפונה סינית בשום וג'ינג'ר

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: אייל טקו
מעדן אפונה סינית מוקפצת בטעמים אסיאתיים של שום וג'ינג'ר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
אפונה צרפתית
4  שיני
שום קלופות ופרוסות דק
2  סנטימטר
ג'ינג'ר קצוץ דק
1  כפית
מלח
1  כף
שומשום
2  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את האפונה במשך דקה, ומיד מעבירים אותה למי קרח (על מנת לעצור את הבישול).
  • שלב 3

    0 דקות
    כאשר האפונה קרה, מסננים אותה מהמים ומייבשים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן בווק, או במחבת, עד שהשמן חם מאוד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקפיצים בשמן הלוהט את האפונה, השום והג'ינג'ר.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר כדקה מורידים מהאש ומתבלים, ומעטרים בשומשום. בתיאבון!
אפונה סינית בשום וג'ינג'ר

שלב 1 מתוך 6

מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול.

אפונה סינית בשום וג'ינג'ר

שלב 2 מתוך 6

מבשלים את האפונה במשך דקה, ומיד מעבירים אותה למי קרח (על מנת לעצור את הבישול).

אפונה סינית בשום וג'ינג'ר

שלב 3 מתוך 6

כאשר האפונה קרה, מסננים אותה מהמים ומייבשים היטב.

אפונה סינית בשום וג'ינג'ר

שלב 4 מתוך 6

מחממים שמן בווק, או במחבת, עד שהשמן חם מאוד.

אפונה סינית בשום וג'ינג'ר

שלב 5 מתוך 6

מקפיצים בשמן הלוהט את האפונה, השום והג'ינג'ר.

אפונה סינית בשום וג'ינג'ר

שלב 6 מתוך 6

לאחר כדקה מורידים מהאש ומתבלים, ומעטרים בשומשום. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • קטניות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק אפונה וגזר

    מרק אפונה וגזר

    100 דקות בינוני
  • מרק אפונה יבשה

    מרק אפונה יבשה

    180 דקות בינוני
  • מרק אפונה בטעם מעושן

    מרק אפונה בטעם מעושן

    180 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים