דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אצבעות חציל מטוגנות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אצבעות חציל מטוגנות

אצבעות חציל מטוגנות

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: שטרודל
אצבעות חציל עטופות בתערובת שמעניקה להן קריספיות משגעת בשילוב מטבל שמנת חמוצה שמוסיף טעמים

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
פנים של חציל בינוני
200  גרם
פירורי לחם פירורית זהב
0.25  כוס
גבינת פרמזן מגוררת
0.5  כפית
מלח
2 
ביצה
1  כפית
חרדל דיז'ון
2  כוסות
שמן קנולה
0.5  כוס
קמח
200  גרם
שמנת חמוצה
2  כפות
מיונז
1  כפית
שום כתוש
1  כפית
עירית קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    חותכים את החציל למקלות, כמעט עד הסוף כך שהכל עדיין מחובר לראש החציל.
  • שלב 2

    2 דקות
    מפזרים מלח ונותנים לחציל להגיר נוזלים.
  • שלב 3

    5 דקות
    מנגבים את הנוזלים עם נייר סופג וטובלים בקמח עד שכל האצבעות מצופות. מכינים את בלילת הציפוי - מערבבים קמח, ביצים, פרמזן, חרדל, מלח ופלפל. טובלים בבלילה.
  • שלב 4

    10 דקות
    מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
  • שלב 5

    2 דקות
    להכנת המטבל - מערבבים את השמנת החמוצה, מיונז, שום כתוש, מלח ועירית קצוצה. מגישים את החצילים עם המטבל.
אצבעות חציל מטוגנות

שלב 1 מתוך 5

חותכים את החציל למקלות, כמעט עד הסוף כך שהכל עדיין מחובר לראש החציל.

אצבעות חציל מטוגנות

שלב 2 מתוך 5

מפזרים מלח ונותנים לחציל להגיר נוזלים.

אצבעות חציל מטוגנות

שלב 3 מתוך 5

שלב  3 שלב  3

מנגבים את הנוזלים עם נייר סופג וטובלים בקמח עד שכל האצבעות מצופות. מכינים את בלילת הציפוי - מערבבים קמח, ביצים, פרמזן, חרדל, מלח ופלפל. טובלים בבלילה.

אצבעות חציל מטוגנות

שלב 4 מתוך 5

שלב  4 שלב  4

מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

אצבעות חציל מטוגנות

שלב 5 מתוך 5

שלב  5 שלב  5

להכנת המטבל - מערבבים את השמנת החמוצה, מיונז, שום כתוש, מלח ועירית קצוצה. מגישים את החצילים עם המטבל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דיפ
  • חטיף
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנת ירקות/פירות
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • אוכל טבעוני
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • אוכל מזרח תיכוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    קל
  • אצבעות זעתר

    אצבעות זעתר

    50 דקות בינוני
  • אצבעות שום שמיר

    אצבעות שום שמיר

    90 דקות בינוני
  • פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים