דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אצבעות קריספי מוצרלה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אצבעות קריספי מוצרלה

אצבעות קריספי מוצרלה

(1)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אצבעות מוצרלה מתפוצצות מפריכות וטעם שמדפדפים עם מיקס קטשופ מיונז

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
ביצה בגודל L
1  כף
מטבל מיקס בטעם מיונז וקטשופ גדושה
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  כפית
אורגנו
1  כפית
בזיליקום מיובש
1  כוס
קמח
0.5  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כף
מלח דק
16 
אצבעות מוצרלה
1  ליטר
שמן קנולה (לטיגון)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מחממים בסיר גדול שמן בגובה חצי הסיר על אש נמוכה.
  • שלב 2

    2 דקות
    בצלחת עמוקה טורפים ביצה יחד עם כף דיפ אנד ספרד קטשופ מיונז.
  • שלב 3

    1 דקות
    בצלחת עמוקה נוספת מערבבים פירורי לחם, אורגנו ובזיליקום יבש.
  • שלב 4

    1 דקות
    בצלחת נפרדת מערבבים קמח, פפריקה ומלח.
  • שלב 5

    10 דקות
    את אצבעות המוצרלה מעבירים דרך הצלחות בסדר הבא: קמח, ביצה פירורי לחם ומניחים בצלחת עד שמסיימים לצפות את כל אצבעות המוצרלה.
  • שלב 6

    1 דקות
    מגבירים את האש לבינונית, מחכים דקה ומתחילים לטגן.
  • שלב 7

    10 דקות
    לאחר קבלת צבע זהוב על גבול השחום מוציאים מהשמן ומניחים על רשת או נייר אפייה (לא נייר סופג!).
  • שלב 8

    2 דקות
    מוכן! מדפדפים כמות נכבדת של דיפ אנד ספרד קטשופ מיונז ובתיאבון.
אצבעות קריספי מוצרלה

שלב 1 מתוך 8

מחממים בסיר גדול שמן בגובה חצי הסיר על אש נמוכה.

אצבעות קריספי מוצרלה

שלב 2 מתוך 8

בצלחת עמוקה טורפים ביצה יחד עם כף דיפ אנד ספרד קטשופ מיונז.

אצבעות קריספי מוצרלה

שלב 3 מתוך 8

בצלחת עמוקה נוספת מערבבים פירורי לחם, אורגנו ובזיליקום יבש.

אצבעות קריספי מוצרלה

שלב 4 מתוך 8

בצלחת נפרדת מערבבים קמח, פפריקה ומלח.

אצבעות קריספי מוצרלה

שלב 5 מתוך 8

את אצבעות המוצרלה מעבירים דרך הצלחות בסדר הבא: קמח, ביצה פירורי לחם ומניחים בצלחת עד שמסיימים לצפות את כל אצבעות המוצרלה.

אצבעות קריספי מוצרלה

שלב 6 מתוך 8

מגבירים את האש לבינונית, מחכים דקה ומתחילים לטגן.

אצבעות קריספי מוצרלה

שלב 7 מתוך 8

לאחר קבלת צבע זהוב על גבול השחום מוציאים מהשמן ומניחים על רשת או נייר אפייה (לא נייר סופג!).

אצבעות קריספי מוצרלה

שלב 8 מתוך 8

מוכן! מדפדפים כמות נכבדת של דיפ אנד ספרד קטשופ מיונז ובתיאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • שיא
  • חטיף
  • חגיגה
  • חברים
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • גבינות
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

    אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

    בינוני
  • אצבעות דג קריספיות בציפוי פירורית ביסלי גריל

    אצבעות דג קריספיות בציפוי פירורית ביסלי גריל

    20 דקות קל
  • אצבעות חציל מטוגנות

    אצבעות חציל מטוגנות

    20 דקות קל
  • אצבעות שוקולד תפוז

    אצבעות שוקולד תפוז

    270 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים