דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אצבעות שוקולד בבצק פילאס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אצבעות שוקולד בבצק פילאס

אצבעות שוקולד בבצק פילאס

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ניצן ירדן
בצק עלים ממולא באצבע שוקולד, טבול בסירופ סוכר להמרצת מחזור הדם.

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים תורכי
24 
אצבעות שוקולד ניתן לקנות ממאפיות או חנויות לקונדיטוריה
1 
ביצה
0  לפי הטעם
סוכריות לקישוט לפיזור
1  כוס
סוכר לבן
2  כוסות
מים
2  שקיות
סוכר וניל
0.5 
לימון סחוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  • שלב 2

    0 דקות
    ברגע שהוא ניתן לעבודה פורסים אותו על משטח עבודה, חותכים את הבצק באמצע, מניחים את האצבעות השוקולד וחותכים, מגלגלים כל אצבע ומניחים בתבנית אפייה.
  • שלב 3

    0 דקות
    טורפים ביצה ומברישים על אצבעות השוקולד, לאחר מכן מפזרים סוכריות שוקולד.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 35 דקות או עד הזהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    בזמן שהאצבעות בתנור, מבשלים את הסירופ. שאצבעות השוקולד מוכנות ובעודם חמים, שופכים עליהם סירוף סוכר ומצננים.
אצבעות שוקולד בבצק פילאס

שלב 1 מתוך 5

מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.

אצבעות שוקולד בבצק פילאס

שלב 2 מתוך 5

ברגע שהוא ניתן לעבודה פורסים אותו על משטח עבודה, חותכים את הבצק באמצע, מניחים את האצבעות השוקולד וחותכים, מגלגלים כל אצבע ומניחים בתבנית אפייה.

אצבעות שוקולד בבצק פילאס

שלב 3 מתוך 5

טורפים ביצה ומברישים על אצבעות השוקולד, לאחר מכן מפזרים סוכריות שוקולד.

אצבעות שוקולד בבצק פילאס

שלב 4 מתוך 5

אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 35 דקות או עד הזהבה.

אצבעות שוקולד בבצק פילאס

שלב 5 מתוך 5

בזמן שהאצבעות בתנור, מבשלים את הסירופ. שאצבעות השוקולד מוכנות ובעודם חמים, שופכים עליהם סירוף סוכר ומצננים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • עוגות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • יום הולדת
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    60 דקות קל
  • אצבעות חציל מטוגנות

    אצבעות חציל מטוגנות

    20 דקות קל
  • אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

    אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

    20 דקות בינוני
  • אצבעות סלמון, אספרגוס, וחמאת חרדל-נענע

    אצבעות סלמון, אספרגוס, וחמאת חרדל-נענע

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים