דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
קינוח בשילוב חומרים איכותיים, פשוט להתעלף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
דגני בוקר גרוס
150  גרם
שוקולד חלב
50  גרם
שבבי קרמל
50  גרם
חמאה
10  גרם
קרם נוגט
200  מיליליטר
חלב
200  מיליליטר
שמנת מתוקה
70  גרם
חמאה
600  גרם
שוקולד מריר 60% ומעלה
50  מיליליטר
ליקר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים את השמנת והחלב בסיר. מוסיפים את השוקולד המריר עד להמסה ומסירים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים לסיר להתקרר בצד במשך כשתי דקות. מוסיפים את החמאה, ומערבבים בעדינות בעזרת לקקן, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יש להקפיד על ערבוב עדין, על מנת למנוע כניסה מיותרת של בועות אוויר לתערובת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את הליקר ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את הגנאש על תחתית הדגנים, ומנערים מעט ובעדינות עד שתערובת הגנאש מכסה באופן אחיד וישר את תחתית הדגנים.
  • שלב 5

    0 דקות
    שמים לקירור למשך לילה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לפני הגשה חותכים בעזרת סכין חמה לאצבעות בגודל של 7*2 ס"מ. בתיאבון!
אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

שלב 1 מתוך 6

מרתיחים את השמנת והחלב בסיר. מוסיפים את השוקולד המריר עד להמסה ומסירים מהאש.

אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

שלב 2 מתוך 6

מניחים לסיר להתקרר בצד במשך כשתי דקות. מוסיפים את החמאה, ומערבבים בעדינות בעזרת לקקן, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יש להקפיד על ערבוב עדין, על מנת למנוע כניסה מיותרת של בועות אוויר לתערובת.

אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים לתערובת את הליקר ומערבבים היטב.

אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

שלב 4 מתוך 6

יוצקים את הגנאש על תחתית הדגנים, ומנערים מעט ובעדינות עד שתערובת הגנאש מכסה באופן אחיד וישר את תחתית הדגנים.

אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

שלב 5 מתוך 6

שמים לקירור למשך לילה.

אצבעות שוקולד על בסיס קורנפלקס

שלב 6 מתוך 6

לפני הגשה חותכים בעזרת סכין חמה לאצבעות בגודל של 7*2 ס"מ. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    קל
  • אצבעות זעתר

    אצבעות זעתר

    50 דקות בינוני
  • אצבעות שום שמיר

    אצבעות שום שמיר

    90 דקות בינוני
  • פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים