המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הפתיתים, ביצים, תרד, פירורית מתובלת, מוצרלה, מלח ופלפל.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומהדקים היטב, עוטפים ומעבירים למקפיא לשעה להתייצבות.
מוציאים וחותכים לקוביות. טובלים כל קובייה בביצה טרופה ואז מצפים בפירורית מתובלת.
מניחים את הקוביות על גבי תבנית מרופדת עם נייר אפייה, משפריצים שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190מעלות טורבו כ-20 דקות או עד שהם מזהיבים.
להכנת רוטב העגבניות - מערבבים את העגבניות המגורדות, שום, בזיליקום, שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים את הארנצ'יני חם עם הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0