דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יפה
מאפה בצק עלים בשרי מתובל וטעים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים מופשר
400  גרם
בשר בקר טחון
1 
בצל קצוץ
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
כורכום
0.5  כפית
אגוז מוסקט טחון
3 
עלה דפנה
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.33  כוס
מים
1  כפית
תבלין לקציצות מוסיף לטעם, אם אין לא חייבים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן את הבצל במחבת או סיר עם מעט שמן, להוסיף את המים ואת כל התבלינים ולערבב.
  • שלב 2

    10 דקות
    להוסיף את הבשר ולערבב עד ספיגת כל הטעמים. אם יבש מידי להוסיף עוד קצת מים ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן לאכילה (כ-10 דקות בערך).
  • שלב 3

    0 דקות
    להוריד מהאש ולהשאיר שיצטנן מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    לחתוך עלה מלבני מחבילת בצק העלים ולרדד אותו מעט.
  • שלב 5

    0 דקות
    בשליש העליון לשים מהמלית לכל האורך, לסגור בצדדים ולקפל ממך והלאה, ולהכין כך את שאר הבורקסים.
  • שלב 6

    0 דקות
    להניח בתבנית עם נייר אפייה עם הסגר כלפי מטה, למרוח בביצה ולזרות מעט שומשום.
  • שלב 7

    30 דקות
    לסמן חיתוך למנות ולהכניס לתנור בחום 170 מעלות, כ-30 דקות. הערה: במקום רולדות אפשר לחתוך ריבועים, למלות ולסגור למשולשים או כל צורה אחרת. בתאבון.
בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

שלב 1 מתוך 7

לטגן את הבצל במחבת או סיר עם מעט שמן, להוסיף את המים ואת כל התבלינים ולערבב.

בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

שלב 2 מתוך 7

להוסיף את הבשר ולערבב עד ספיגת כל הטעמים. אם יבש מידי להוסיף עוד קצת מים ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן לאכילה (כ-10 דקות בערך).

בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

שלב 3 מתוך 7

להוריד מהאש ולהשאיר שיצטנן מעט.

בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

שלב 4 מתוך 7

לחתוך עלה מלבני מחבילת בצק העלים ולרדד אותו מעט.

בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

שלב 5 מתוך 7

בשליש העליון לשים מהמלית לכל האורך, לסגור בצדדים ולקפל ממך והלאה, ולהכין כך את שאר הבורקסים.

בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

שלב 6 מתוך 7

להניח בתבנית עם נייר אפייה עם הסגר כלפי מטה, למרוח בביצה ולזרות מעט שומשום.

בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

שלב 7 מתוך 7

לסמן חיתוך למנות ולהכניס לתנור בחום 170 מעלות, כ-30 דקות. הערה: במקום רולדות אפשר לחתוך ריבועים, למלות ולסגור למשולשים או כל צורה אחרת. בתאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני
  • בורקס גבינות ענק

    בורקס גבינות ענק

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים