דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס מצות במילוי בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס מצות במילוי בשר

בורקס מצות במילוי בשר

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
גלילות מצה ממולאות בשר טחון מתובל ומטוגנות בשמן עמוק

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
מצה
1 
בצל קצוץ
3  שיני
שום קצוצות
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
2 
ביצה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
1  כפית
כמון טחון
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
2  כוסות
שמן קנולה
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרטיבים את המצות במעט מים , ומניחים על מגבת לחה לכ-15 דק'.
  • שלב 2

    0 דקות
    מלית: מטגנים את הבצל והשום בשמן, מוסיפים את הבשר, עד שישנה את צבעו. מוסיפים את הביצים, מתבלים ומערבבים היטב. ניתן להוסיף חציל קלוי או פיטרוזיליה, צנוברים וצימוקים וכל העולה על רוחכם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים רבע מהתערובת בקצה המצה, ומגלגלים לגלילה.
  • שלב 4

    0 דקות
    חותכים כל גלילה לשלושה, טובלים כל חלק בביצה טרופה, ומטגנים בשמן חם עד שהגלילה תזהיב מכל הצדדים.
בורקס מצות במילוי בשר

שלב 1 מתוך 4

מרטיבים את המצות במעט מים , ומניחים על מגבת לחה לכ-15 דק'.

בורקס מצות במילוי בשר

שלב 2 מתוך 4

מלית: מטגנים את הבצל והשום בשמן, מוסיפים את הבשר, עד שישנה את צבעו. מוסיפים את הביצים, מתבלים ומערבבים היטב. ניתן להוסיף חציל קלוי או פיטרוזיליה, צנוברים וצימוקים וכל העולה על רוחכם.

בורקס מצות במילוי בשר

שלב 3 מתוך 4

מניחים רבע מהתערובת בקצה המצה, ומגלגלים לגלילה.

בורקס מצות במילוי בשר

שלב 4 מתוך 4

חותכים כל גלילה לשלושה, טובלים כל חלק בביצה טרופה, ומטגנים בשמן חם עד שהגלילה תזהיב מכל הצדדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • אביב
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס גבינות ענק

    בורקס גבינות ענק

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים