המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבטטות לפרוסות, ומסדרים בתוך תבנית בינונית.
יוצקים על הבטטות את שמן הזית, חצי מכמות השום, חצי מכמות הפפריקה, חצי מכמות המלח והפלפל ואת כל הרוזמרין.
מערבבים הכל, ושמים בתנור על חום בינוני למשך שעה וחצי.
לאחר שהבטטות מוכנות, מוסיפים את שאר מחצית כמות התבלינים. מערבבים שוב, משאירים מספר דקות בתנור ומגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0