דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בטטות אפויות בשמן זית ורוזמרין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בטטות אפויות בשמן זית ורוזמרין

בטטות אפויות בשמן זית ורוזמרין

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אלון פינקלשטיין
תוספת שמתאימה לכל מנה עיקרית, ולפעמים אפילו כארוחה עצמה. בטטות אפויות בשמן זית ורוזמרין

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
בטטה בגודל בינוני
2  גבעולים
רוזמרין מ-2 גבעולי רוזמרין
0.17  כוס
שמן זית
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה מתוקה
2  כפות
אבקת שום
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבטטות לפרוסות, ומסדרים בתוך תבנית בינונית.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצקים על הבטטות את שמן הזית, חצי מכמות השום, חצי מכמות הפפריקה, חצי מכמות המלח והפלפל ואת כל הרוזמרין.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים הכל, ושמים בתנור על חום בינוני למשך שעה וחצי.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר שהבטטות מוכנות, מוסיפים את שאר מחצית כמות התבלינים. מערבבים שוב, משאירים מספר דקות בתנור ומגישים חם. בתיאבון!
בטטות אפויות בשמן זית ורוזמרין

שלב 1 מתוך 4

חותכים את הבטטות לפרוסות, ומסדרים בתוך תבנית בינונית.

בטטות אפויות בשמן זית ורוזמרין

שלב 2 מתוך 4

יוצקים על הבטטות את שמן הזית, חצי מכמות השום, חצי מכמות הפפריקה, חצי מכמות המלח והפלפל ואת כל הרוזמרין.

בטטות אפויות בשמן זית ורוזמרין

שלב 3 מתוך 4

מערבבים הכל, ושמים בתנור על חום בינוני למשך שעה וחצי.

בטטות אפויות בשמן זית ורוזמרין

שלב 4 מתוך 4

לאחר שהבטטות מוכנות, מוסיפים את שאר מחצית כמות התבלינים. מערבבים שוב, משאירים מספר דקות בתנור ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בבירה לבנה ובטטות

    עוף בבירה לבנה ובטטות

    75 דקות בינוני
  • פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

    פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

    35 דקות בינוני
  • בטטות בקרמל וקינמון

    בטטות בקרמל וקינמון

    45 דקות בינוני
  • כרעי עוף עם בטטות

    כרעי עוף עם בטטות

    55 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים