דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בטטות אפויות בתפוזים וצימוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בטטות אפויות בתפוזים וצימוקים

בטטות אפויות בתפוזים וצימוקים

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: נירית פסלר
מתכון מהיר וקצת שונה לבטטה. מתאים כמנה קלילה בפני עצמה, או כתוספת לבשר או דגים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
בטטה גדולות (כ-1 ק"ג)
1  כפית
מלח
2  כפות
סוכר חום
1  כוס
מיץ תפוזים
50  גרם
צימוקים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות).
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את הבטטות ופורסים אותן לפרוסות עבות (כחצי ס"מ). מניחים אותן כשהן חופפות מעט זו לזו על כלי הגשה עמוק חסין חום.
  • שלב 3

    0 דקות
    זורים עליהן את המלח והסוכר ויוצקים על הכל את המיץ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים למעלה את הצימוקים.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים כ-45 דקות או עד שהבטטות רכות מאוד.
בטטות אפויות בתפוזים וצימוקים

שלב 1 מתוך 5

מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות).

בטטות אפויות בתפוזים וצימוקים

שלב 2 מתוך 5

קולפים את הבטטות ופורסים אותן לפרוסות עבות (כחצי ס"מ). מניחים אותן כשהן חופפות מעט זו לזו על כלי הגשה עמוק חסין חום.

בטטות אפויות בתפוזים וצימוקים

שלב 3 מתוך 5

זורים עליהן את המלח והסוכר ויוצקים על הכל את המיץ.

בטטות אפויות בתפוזים וצימוקים

שלב 4 מתוך 5

מפזרים למעלה את הצימוקים.

בטטות אפויות בתפוזים וצימוקים

שלב 5 מתוך 5

אופים כ-45 דקות או עד שהבטטות רכות מאוד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בבירה לבנה ובטטות

    עוף בבירה לבנה ובטטות

    75 דקות בינוני
  • פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

    פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

    35 דקות בינוני
  • בטטות בקרמל וקינמון

    בטטות בקרמל וקינמון

    45 דקות בינוני
  • כרעי עוף עם בטטות

    כרעי עוף עם בטטות

    55 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים