דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בטטות חרוכות עם מרווה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בטטות חרוכות עם מרווה

בטטות חרוכות עם מרווה

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון מארבעה! מרכיבים בלבד והכנה קלי קלות. לא תצליחו להפסיק לאכול

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
בטטה בינוניות, קלופות
1.5  כפות
שמן זית
1.5  כפות
סירופ מייפל
5  עלים
מרווה קרועים ביד
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חוצים את הבטטות לאורכן ופורסים כל מחצית לרוחב לפרוסות עבות של כ-4-3 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הפרוסות בתבנית צלייה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לתבנית את שאר החומרים ומערבבים היטב כדי שכל פרוסות הבטטה יהיו מצופות.
  • שלב 4

    45 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-45 דקות, עד שפרוסות הבטטה חרוכות מעט בשוליהן.
  • שלב 5

    0 דקות
    במהלך הצלייה הופכים את הבטטות בתבנית פעם-פעמיים.
בטטות חרוכות עם מרווה

שלב 1 מתוך 5

חוצים את הבטטות לאורכן ופורסים כל מחצית לרוחב לפרוסות עבות של כ-4-3 ס"מ.

בטטות חרוכות עם מרווה

שלב 2 מתוך 5

מניחים את הפרוסות בתבנית צלייה.

בטטות חרוכות עם מרווה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים לתבנית את שאר החומרים ומערבבים היטב כדי שכל פרוסות הבטטה יהיו מצופות.

בטטות חרוכות עם מרווה

שלב 4 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-45 דקות, עד שפרוסות הבטטה חרוכות מעט בשוליהן.

בטטות חרוכות עם מרווה

שלב 5 מתוך 5

במהלך הצלייה הופכים את הבטטות בתבנית פעם-פעמיים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בבירה לבנה ובטטות

    עוף בבירה לבנה ובטטות

    75 דקות בינוני
  • פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

    פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

    35 דקות בינוני
  • בטטות בקרמל וקינמון

    בטטות בקרמל וקינמון

    45 דקות בינוני
  • כרעי עוף עם בטטות

    כרעי עוף עם בטטות

    55 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים