דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בצק במילוי בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בצק במילוי בשר

בצק במילוי בשר

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: riki sabo
גרסת בצק הפילס לבורקס הבשר משנות השמונים השמנמנות. אפשר כמובן להחליף לבצק עלים אם רוצים. להגיש עם רוטב פטריות להשלמת החוויה

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פילו
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
100  גרם
צנוברים קלויים
1 
בצל גדול קצוץ
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
1  כפית
שמן זית לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים במחבת גדולה שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף בשר טחון ולפורר אותו בכדי שלא יהיו גושים להוסיף מלח ופלפל ולטגן עד שמתבשל להוריד מהאש ולהוסיף את הצנוברים ולערבב.
  • שלב 2

    0 דקות
    לתת למילוי להתקרר (אפשר להכין מראש ולאכסן במקרר.)
  • שלב 3

    0 דקות
    לפתוח את בצק הפילס (מופשר וקר), לחלק לריבועים (יוצא בין 14 ל-16 רבועים לחבילה), לשים בכל רבוע כף מילוי ולסגור 2 קצוות מנוגדות אחד לשני ולאסוף את שאר הצדדים למרכז.
  • שלב 4

    0 דקות
    להניח בתבנית עם ניר אפיה למרוח בחלמון ולאפות בחום של 180 מעלות עד שמזהיב היטב.
בצק במילוי בשר

שלב 1 מתוך 4

לשים במחבת גדולה שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף בשר טחון ולפורר אותו בכדי שלא יהיו גושים להוסיף מלח ופלפל ולטגן עד שמתבשל להוריד מהאש ולהוסיף את הצנוברים ולערבב.

בצק במילוי בשר

שלב 2 מתוך 4

לתת למילוי להתקרר (אפשר להכין מראש ולאכסן במקרר.)

בצק במילוי בשר

שלב 3 מתוך 4

לפתוח את בצק הפילס (מופשר וקר), לחלק לריבועים (יוצא בין 14 ל-16 רבועים לחבילה), לשים בכל רבוע כף מילוי ולסגור 2 קצוות מנוגדות אחד לשני ולאסוף את שאר הצדדים למרכז.

בצק במילוי בשר

שלב 4 מתוך 4

להניח בתבנית עם ניר אפיה למרוח בחלמון ולאפות בחום של 180 מעלות עד שמזהיב היטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק שק"ם

    בצק שק"ם

    20 דקות קל
  • מרק בצל בכיסוי בצק

    מרק בצל בכיסוי בצק

    110 דקות מאתגר
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני
  • משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים