דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בצק ורוטב לקלצונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בצק ורוטב לקלצונה

בצק ורוטב לקלצונה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
המאפה האיטלקי שמתמלא במה שרוצים או במה שיש במקרר. הנה מתכון לבצק פשוט ולרוטב עגבניות שאין קלצונה מושלמת בלעדיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  שקית
שמרים (50 גרם)
1.5  כפיות
מלח
0.5  כוס
חלב
1.25  כוסות
מים
1  כוס
עגבנייה משומרות, מרוסקות
2  כפות
רסק עגבניות
0.5  כוס
מים
2  כפות
שמן זית
1  כף
אורגנו
1  כפית
שום כתוש
1  כפית
קטשופ 750 גרם אסם
1  כפית
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    שמים בקערה את הקמח, השמרים (ניתן להמיר את השמרים הלחים ב-2 כפות שמרים יבשים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והמלח מוסיפים את החלב הפושר ומתחילים ללוש.
  • שלב 2

    3 דקות
    מוסיפים את המים וממשיכים ללוש. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים עד שהבצק לא יבש אבל עדיין לא דביק. אם יש מעבד מזון חזק מאוד, אפשר להשתמש בו, אבל היות שמדובר סך הכול ב-3 דקות לישה בערך, אפשר לעשות זאת גם ידנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים מגבת מטבח נקיה על קערת הבצק ומתפיחים במשך שעה-שעתיים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-4 רבעים, ומכינים מכל רבע מה שרוצים (פיצה, מאפה ממולא בכל מה שמתאים ויש במקרר).
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את כל המרכיבים יחד ומשתמשים לפי הצורך. הרוטב הזה מתאים למריחה על פיצה או כתוספת למלית של קלצונה.
בצק ורוטב לקלצונה

שלב 1 מתוך 5

שמים בקערה את הקמח, השמרים (ניתן להמיר את השמרים הלחים ב-2 כפות שמרים יבשים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והמלח מוסיפים את החלב הפושר ומתחילים ללוש.

בצק ורוטב לקלצונה

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את המים וממשיכים ללוש. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים עד שהבצק לא יבש אבל עדיין לא דביק. אם יש מעבד מזון חזק מאוד, אפשר להשתמש בו, אבל היות שמדובר סך הכול ב-3 דקות לישה בערך, אפשר לעשות זאת גם ידנית.

בצק ורוטב לקלצונה

שלב 3 מתוך 5

מניחים מגבת מטבח נקיה על קערת הבצק ומתפיחים במשך שעה-שעתיים.

בצק ורוטב לקלצונה

שלב 4 מתוך 5

מחלקים את הבצק ל-4 רבעים, ומכינים מכל רבע מה שרוצים (פיצה, מאפה ממולא בכל מה שמתאים ויש במקרר).

בצק ורוטב לקלצונה

שלב 5 מתוך 5

מערבבים את כל המרכיבים יחד ומשתמשים לפי הצורך. הרוטב הזה מתאים למריחה על פיצה או כתוספת למלית של קלצונה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק שק"ם

    בצק שק"ם

    20 דקות קל
  • מרק בצל בכיסוי בצק

    מרק בצל בכיסוי בצק

    110 דקות מאתגר
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני
  • משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    משה בתיבה - נקניקיות עטופות בבצק

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים