אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות מאפה ממולא בתערובת של כבד עוף, מוגש ברוטב פטריות 6.83784 דירוג ממוצע: 3.5 (37) אפרת צעדי בינוני15 מצרכים הכנה 1 . במחבת כבדה עם מעט שמן מטגנים את קוביות הבצל עד להזהבה. בינתיים קוצצים את הכבדים לקוביות גסות בסכין חדה. לאחר שהבצל הזהיב, מוסיפים את הכבד, מתבלים במלח, פלפל שחור וחוויג מרק ומערבבים. יש לשים לב לא לבשל יתר על המידה, כי לאחר מכן גם אופים את הכבד עם גליל הבצק בתנור. 2 . מורידים מהאש, מעבירים לקערה שהתערובת תתקרר. (ניתן גם לסגור עם ניילון נצמד ולהשאיר במקרר עד להכנת הרולדה לקראת הארוחה). 3 . לחמם תנור לחום בינוני, 180 מעלות. 4 . לקחת את גליל הבצק שהופשר, לפרוס אותו על שולחן רחב. ולחתוך אותו לשני חלקים כך שיווצרו 2 דפי בצק. להניח את מילוי הכבד במרכז ולאורך של כל דף בצק . מצידי המילוי לבצע חיתוכים אלכסוניים כלפי חוץ, כך שניתן יהיה לקלוע מעין צמה שתי וערב מעל המילוי. 5 . להעביר בזהירות את שתי הרולדות לתבנית רחבה (של התנור) שרופדה מראש בנייר אפייה. למרוח מעל ביצה טרופה ולזרות שומשום. 6 . לאפות בחום של 180מעלות במשך כ-40 דקות עד שהרולדה אפוייה היטב ובצק העלים נפתח אך לא שחומה מדיי. 7 . ניתן להרים בזהירות עם סכין ארוכה את צידי הרולדה כדי לוודא שאכן היא נאפתה בתחתית. 8 . הכנת הרוטב: בסיר קטן לטגן עם מעט שמן את הבצל עד שיזהיב ויהיה שקוף. להוסיף את הפיטריות שנשטפו ונחתכו לרצועות, או אם זה מקופסת שימורים אז לסנן מהמים ולשטוף. לטגן את הפיטריות והבצל יחד עד שהפטריות מקבלות מראה שזוף והקצוות שלהן מתקשים. להוסיף 2 כפות קמח ולערבב היטב. להוסיף כוס וחצי מים רותחים, לערבב היטב. להוסיף את התבלינים: מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, לא להגזים עם האגוז מוסקט. לערבב היטב, ולבשל על אש קטנה עוד כ-5-10 דק' עד שהרוטב מתעבה. 9 . את בצק העלים הממולא כבד חותכים לפני ההגשה לפרוסות יפות, יוצקים מעל רוטב פטריות ומגישים. רשימת המצרכים (16 מנות)1 חבילת גליל בצק עלים לעוגות ומאפים 0.5 קילו כבד עוף 1 בצל 0.5 כף חוויאג' 0.5 כפית פלפל שחור כפית מלח 1 סלסלת פטריות קופסת שימורי פטריות 1 בצל מלח פלפל שחור 0.5 כפית אגוז מוסקט 2 כפות קמח 1.5 כוסות מים 1 ביצה מעט שומשום ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב1 מתוך 5 לבבותדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב2 מתוך 5 לבבותדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב3 מתוך 5 לבבותדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב4 מתוך 5 לבבותדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצק עלים ממולא כבד עוף + רוטב פטריות ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3.5 (37) קטגוריות כבדי עוף מאפים ממולאים מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פאי כבד חגיגי כשר לפסח פאי כבד חגיגי כשר לפסח אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 6.60532 דירוג ממוצע: 3.5 (489) 16 מצרכיםבינוני 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כבדי עוף ביין אדום ודבש כבדי עוף ביין אדום ודבש ברוריה זריהם [ רובי התותחית] 8.34782 דירוג ממוצע: 4 (46) 10 מצרכיםבינוני 40 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כבדי עוף ביין אדום ודבש כבדי עוף ביין אדום ודבש עידו בן אליהו 5.6 דירוג ממוצע: 3 (5) 10 מצרכיםבינוני 30 דקות תגובות והערות
פאי כבד חגיגי כשר לפסח אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 6.60532 דירוג ממוצע: 3.5 (489) 16 מצרכיםבינוני 1:30 שעות
כבדי עוף ביין אדום ודבש ברוריה זריהם [ רובי התותחית] 8.34782 דירוג ממוצע: 4 (46) 10 מצרכיםבינוני 40 דקות
תגובות והערות