דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בקלוואה אמיתית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בקלוואה אמיתית

בקלוואה אמיתית

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי
בקלאווה אותנטית אמיתית מכינים בבית, בתוספת פיסטוקים, שקדים וכל מילוי שתבחרו

רכיבים

מנות 100

המתכון הזה נוצר עבור 100 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פילו
2  חבילות
מרגרינה מומסת
185  גרם
אגוזים טחונים גס
185  גרם
אגוזי פקאן מסוכרים טחונים גס
185  גרם
שקדים טחונים גס
185  גרם
בוטנים טחונים גס
2.5  כוסות
סוכר לבן
0.5  כוס
דבש
1  כפית
קינמון טחון
1  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפשירים את עלי הפילו כל הלילה במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    למחרת, מערבבים את המילוי עם קינמון וכוס סוכר, ממיסים במיקרוגל את המרגרינה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לוקחים עלה אחד של פילו, מקפלים לשניים, מורחים במרגרינה, מפזרים מילוי ומגלגלים לרולדה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים בתבנית אפייה, כך את כל עלי הפילו, יוצאים בערך 15 עלים.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים את הרולדה לפסים יפים, לא עד הסוף ואז מורחים את שארית המרגרינה על הפילו המלא ואופים עד שנהיה שחום יפה.
  • שלב 6

    0 דקות
    בינתיים בסיר מניחים את 2 כוסות הסוכר עם הדבש ו-2 כוסות מים, מביאים לרתיחה. כשהבקלוואה מוכנה שופכים מעל.
בקלוואה אמיתית

שלב 1 מתוך 6

מפשירים את עלי הפילו כל הלילה במקרר.

בקלוואה אמיתית

שלב 2 מתוך 6

למחרת, מערבבים את המילוי עם קינמון וכוס סוכר, ממיסים במיקרוגל את המרגרינה.

בקלוואה אמיתית

שלב 3 מתוך 6

לוקחים עלה אחד של פילו, מקפלים לשניים, מורחים במרגרינה, מפזרים מילוי ומגלגלים לרולדה.

בקלוואה אמיתית

שלב 4 מתוך 6

מסדרים בתבנית אפייה, כך את כל עלי הפילו, יוצאים בערך 15 עלים.

בקלוואה אמיתית

שלב 5 מתוך 6

חותכים את הרולדה לפסים יפים, לא עד הסוף ואז מורחים את שארית המרגרינה על הפילו המלא ואופים עד שנהיה שחום יפה.

בקלוואה אמיתית

שלב 6 מתוך 6

בינתיים בסיר מניחים את 2 כוסות הסוכר עם הדבש ו-2 כוסות מים, מביאים לרתיחה. כשהבקלוואה מוכנה שופכים מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • אוכל טורקי
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בקלוואה מבצק פילו

    בקלוואה מבצק פילו

    20 דקות קל
  • בקלוואה

    בקלוואה

    70 דקות בינוני
  • סיגרים בקלוואה מבצק פילו של מיקה

    סיגרים בקלוואה מבצק פילו של מיקה

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים