דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז בניחוח קפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז בניחוח קפה

בראוניז בניחוח קפה

(2)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
30 דקות בדיוק והבראוניז מוכנים. כדי להנות מהטעם המושלם של שוקולד עשיר עם נגיעות קפה תצטרכו להתאפק עד למחרת היום

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
שוקולד מריר קצוץ
250  גרם
חמאה
2  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
קפה חזק
4 
ביצה
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כפית
מלח
1  כוס
אגוזי מלך קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (165 מעלות).
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים תבנית אפייה (או מרפדים אותה בנייר אפייה).
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר בינוני וממיסים תוך כדי בחישה על להבה בינונית, עד שלא נותרים גושי שוקולד. מסירים מהאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הקפה ואת הביצים ומערבבים היטב בכף עץ.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים בכף עץ עד שגושי הקמח נעלמים. מוסיפים את האגוזים, ובוחשים.
  • שלב 6

    30 דקות
    יוצקים את העיסה לתבנית בגודל 35*25 ס"מ ואופים 30 דקות בדיוק! (מעבר לכך העוגה תצא קשה מדי).
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים בטמפרטורת החדר, מכסים את התבנית ומאחסנים במקרר למשך לילה.
  • שלב 8

    0 דקות
    למחרת חותכים את העוגה לקוביות ומגישים. מומלץ לאחסן את הבראוניז במקרר (עד שלושה שבועות) או במקפיא (עד חודשיים).
בראוניז בניחוח קפה

שלב 1 מתוך 8

מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (165 מעלות).

בראוניז בניחוח קפה

שלב 2 מתוך 8

משמנים תבנית אפייה (או מרפדים אותה בנייר אפייה).

בראוניז בניחוח קפה

שלב 3 מתוך 8

שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר בינוני וממיסים תוך כדי בחישה על להבה בינונית, עד שלא נותרים גושי שוקולד. מסירים מהאש.

בראוניז בניחוח קפה

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את הקפה ואת הביצים ומערבבים היטב בכף עץ.

בראוניז בניחוח קפה

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים בכף עץ עד שגושי הקמח נעלמים. מוסיפים את האגוזים, ובוחשים.

בראוניז בניחוח קפה

שלב 6 מתוך 8

יוצקים את העיסה לתבנית בגודל 35*25 ס"מ ואופים 30 דקות בדיוק! (מעבר לכך העוגה תצא קשה מדי).

בראוניז בניחוח קפה

שלב 7 מתוך 8

מצננים בטמפרטורת החדר, מכסים את התבנית ומאחסנים במקרר למשך לילה.

בראוניז בניחוח קפה

שלב 8 מתוך 8

למחרת חותכים את העוגה לקוביות ומגישים. מומלץ לאחסן את הבראוניז במקרר (עד שלושה שבועות) או במקפיא (עד חודשיים).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים