דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז לפסח

בראוניז לפסח

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: רויטל גרין
כי אי אפשר לוותר בחג הפסח על הקינוח הכי מושחת שיש. אז הנה מתכון כשר לחג

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
קקאו
1  בר
שוקולד מריר
1  כוס
סוכר לבן
2 
סוכר וניל
2  כפיות
אבקת אפייה
2  כפות
קמח תפוחי אדמה
200  גרם
חמאה
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
צימוקים
1  כוס
אגוזי מלך קצוצים דק
1  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בסיר את הקקאו, השוקולד המריר, הסוכר, סוכר הווניל והחמאה, ומוסיפים מעט מן המים הרותחים. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את קמח תפוחי האדמה ואבקת האפייה, שופכים מעליהם את יתרת המים הרותחים, מוסיפים 1/2 כוס שמן, צימוקים ואגוזים, ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים נייר אפייה בתבנית אפייה מלבנית ומשמנים מעט, עליו שופכים את כל מסת השוקולד ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות בלבד. בתיאבון!
בראוניז לפסח

שלב 1 מתוך 3

שמים בסיר את הקקאו, השוקולד המריר, הסוכר, סוכר הווניל והחמאה, ומוסיפים מעט מן המים הרותחים. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.

בראוניז לפסח

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים את קמח תפוחי האדמה ואבקת האפייה, שופכים מעליהם את יתרת המים הרותחים, מוסיפים 1/2 כוס שמן, צימוקים ואגוזים, ומערבבים היטב.

בראוניז לפסח

שלב 3 מתוך 3

מניחים נייר אפייה בתבנית אפייה מלבנית ומשמנים מעט, עליו שופכים את כל מסת השוקולד ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות בלבד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • עוגות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים