המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-170 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל, או מעל סיר אדים כפול. מוסיפים סוכר ובוחשים היטב.
מוסיפים את הביצים ואת הליקר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מנפים קמח, קקאו ומלח לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים אגוזים מלמעלה ואופים כ-20 דקות. הבראוניז צריכים להראות אפויים בדפנות בלבד ולא במרכז. מצננים לחלוטין.
מקפיאים למשך שעתיים, כדי להקל על הפריסה. טובלים סכין במים חמים, וחותכים את המשטח לריבועים בגודל הרצוי. מאחסנים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא. מגישים קר ואפילו חצי קפוא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0