דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז פרנג'ליקו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז פרנג'ליקו

בראוניז פרנג'ליקו

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מרין רוזה סופר
אוכלים אותם ישר מהמקרר, והם רכים ונימוחים בניחוח אגוזים נפלא. הפרנג'ליקו (ליקר האגוזים האיטלקי) ואגוזי הלוז שמשבצים על פני הריבועים, הם שאחראים על הבושם.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד מריר קצוץ
200  גרם
חמאה
1.67  כוסות
סוכר לבן
4 
ביצה
2  כפות
ליקר
0.75  כוס
קמח לבן
0.25  כוס
קקאו
0.5  כפית
מלח
1  כוס
אגוזי לוז שלמים, לא קלויים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל, או מעל סיר אדים כפול. מוסיפים סוכר ובוחשים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים ואת הליקר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנפים קמח, קקאו ומלח לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
  • שלב 5

    20 דקות
    יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים אגוזים מלמעלה ואופים כ-20 דקות. הבראוניז צריכים להראות אפויים בדפנות בלבד ולא במרכז. מצננים לחלוטין.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקפיאים למשך שעתיים, כדי להקל על הפריסה. טובלים סכין במים חמים, וחותכים את המשטח לריבועים בגודל הרצוי. מאחסנים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא. מגישים קר ואפילו חצי קפוא.
בראוניז פרנג'ליקו

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-170 מעלות.

בראוניז פרנג'ליקו

שלב 2 מתוך 6

ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל, או מעל סיר אדים כפול. מוסיפים סוכר ובוחשים היטב.

בראוניז פרנג'ליקו

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הביצים ואת הליקר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

בראוניז פרנג'ליקו

שלב 4 מתוך 6

מנפים קמח, קקאו ומלח לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.

בראוניז פרנג'ליקו

שלב 5 מתוך 6

יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים אגוזים מלמעלה ואופים כ-20 דקות. הבראוניז צריכים להראות אפויים בדפנות בלבד ולא במרכז. מצננים לחלוטין.

בראוניז פרנג'ליקו

שלב 6 מתוך 6

מקפיאים למשך שעתיים, כדי להקל על הפריסה. טובלים סכין במים חמים, וחותכים את המשטח לריבועים בגודל הרצוי. מאחסנים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא. מגישים קר ואפילו חצי קפוא.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • יום הולדת
  • אחר הצהריים
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים