דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

(0)
קל
מתכונאי/ת: אורלי פלאי ברונשטיין
בראוניז שוקולדיים עם טריק - במקום קמח משתמשים בפתי בר

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
שוקולד מריר קצוץ
150  גרם
חמאה
150  גרם
סוכר חום (3/4 כוס)
4 
ביצה
2  כוסות
פתיבר קלאסי גרוס
1  כפית
אבקת אפייה
50  גרם
שוקולד מריר קצוץ
50  גרם
שוקולד חלב קצוץ
50  גרם
שוקולד לבן קצוץ
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים בסיר קטן או במיקרו שוקולד עם חמאה וסוכר. מערבבים למרקם אחיד. מצננים מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים ביצים בהדרגה, ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפתי בר הטחון ואבקת האפייה, ומערבבים כמה שפחות.
  • שלב 5

    5 דקות
    יוצקים לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 22*30 ס״מ), מפזרים שוקולדים על פני הבלילה.
  • שלב 6

    25 דקות
    אופים 25 דקות עד שהבלילה מתייצבת, אבל לא מתייבשת ועדיין עסיסית. מצננים לגמרי וחותכים לקוביות. בתיאבון!
בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

שלב 2 מתוך 6

ממיסים בסיר קטן או במיקרו שוקולד עם חמאה וסוכר. מערבבים למרקם אחיד. מצננים מעט.

בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים ביצים בהדרגה, ומערבבים היטב.

בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הפתי בר הטחון ואבקת האפייה, ומערבבים כמה שפחות.

בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

שלב 5 מתוך 6

יוצקים לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 22*30 ס״מ), מפזרים שוקולדים על פני הבלילה.

בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

שלב 6 מתוך 6

אופים 25 דקות עד שהבלילה מתייצבת, אבל לא מתייבשת ועדיין עסיסית. מצננים לגמרי וחותכים לקוביות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • קינוחי פתי בר
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות בראוניז שוקולד ואגוזים

    עוגיות בראוניז שוקולד ואגוזים

    70 דקות בינוני
  • בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

    בראוניז פתי בר ושלושה שוקולדים

    70 דקות קל
  • בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

    בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו

    40 דקות קל
  • בראוניז פאדג' שוקולד

    בראוניז פאדג' שוקולד

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות