דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז פתיבר ושלושה שוקולדים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז פתיבר ושלושה שוקולדים

בראוניז פתיבר ושלושה שוקולדים

(2)
קל
מתכונאי/ת: אורלי פלאי ברונשטיין
בראוניז שוקולדיים עם טריק - במקום קמח משתמשים בפתי בר

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
שוקולד מריר קצוץ
150  גרם
חמאה
150  גרם
סוכר חום (3/4 כוס)
4 
ביצה
2  כוסות
פתיבר קלאסי גרוס
1  כפית
אבקת אפייה
50  גרם
שוקולד מריר קצוץ
50  גרם
שוקולד חלב קצוץ
50  גרם
שוקולד לבן קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים בסיר קטן או במיקרו שוקולד עם חמאה וסוכר. מערבבים למרקם אחיד. מצננים מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים ביצים בהדרגה, ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפתי בר הטחון ואבקת האפייה, ומערבבים כמה שפחות.
  • שלב 5

    5 דקות
    יוצקים לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 22*30 ס״מ), מפזרים שוקולדים על פני הבלילה.
  • שלב 6

    25 דקות
    אופים 25 דקות עד שהבלילה מתייצבת, אבל לא מתייבשת ועדיין עסיסית. מצננים לגמרי וחותכים לקוביות. בתיאבון!
בראוניז פתיבר ושלושה שוקולדים

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

בראוניז פתיבר ושלושה שוקולדים

שלב 2 מתוך 6

ממיסים בסיר קטן או במיקרו שוקולד עם חמאה וסוכר. מערבבים למרקם אחיד. מצננים מעט.

בראוניז פתיבר ושלושה שוקולדים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים ביצים בהדרגה, ומערבבים היטב.

בראוניז פתיבר ושלושה שוקולדים

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הפתי בר הטחון ואבקת האפייה, ומערבבים כמה שפחות.

בראוניז פתיבר ושלושה שוקולדים

שלב 5 מתוך 6

יוצקים לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 22*30 ס״מ), מפזרים שוקולדים על פני הבלילה.

בראוניז פתיבר ושלושה שוקולדים

שלב 6 מתוך 6

אופים 25 דקות עד שהבלילה מתייצבת, אבל לא מתייבשת ועדיין עסיסית. מצננים לגמרי וחותכים לקוביות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ה הדר דרעי

ואוו עוגה נדירה! אין על המתכונים שלכם!!!!

מערכת בישולים

תודה רבה, איזה כיף לשמוע 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים