להכנת שכבת הבראוניז: בקערה, על באן מארי או בקערה עמידה למיקרוגל, ממיסים 150 גרם חמאה, 3/4 כוס סוכר ו-250 גרם שוקולד למסה חלקה. במיקרוגל - ממיסים בפולסים של 40 שניות בכל פעם.
שלב 2
2 דקות
לאחר המסת השוקולד החמאה והסוכר טורפים את 3 הביצים אחת, אחת אל המסה.
מוסיפים את חבילת האינסטנט פודינג וניל, 3 כפות גדושות קקאו ו-1/2 כפית קפה מגורען.
שלב 3
1 דקות
מוזגים את הבלילה לתבנית מלבנית או מרובעת בינונית בגודל של 20/20.
שלב 4
5 דקות
להכנת שכבת הגבינה: בקערה נפרדת מקציפים 250 גרם גבינת ריקוטה, 20 גרם חמאה מומסת, 3 כפות סוכר ו- כפות קורנפלור למסה חלקה.
בעזרת כף מעבירים חלקים ממסת הגבינה אל מסת הבראוניז.
שלב 5
1 דקות
בעזרת סכין יוצרים צורה משויישת על הבראוניז.
שלב 6
25 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-25 דקות.
מצננים ופורסים לקוביות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0