המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת שכבת הבראוניז: בקערה, על באן מארי או בקערה עמידה למיקרוגל, ממיסים 150 גרם חמאה, 3/4 כוס סוכר ו-250 גרם שוקולד למסה חלקה. במיקרוגל - ממיסים בפולסים של 40 שניות בכל פעם.
לאחר המסת השוקולד החמאה והסוכר טורפים את 3 הביצים אחת, אחת אל המסה. מוסיפים את חבילת האינסטנט פודינג וניל, 3 כפות גדושות קקאו ו-1/2 כפית קפה מגורען.
מוזגים את הבלילה לתבנית מלבנית או מרובעת בינונית בגודל של 20/20.
להכנת שכבת הגבינה: בקערה נפרדת מקציפים 250 גרם גבינת ריקוטה, 20 גרם חמאה מומסת, 3 כפות סוכר ו- כפות קורנפלור למסה חלקה. בעזרת כף מעבירים חלקים ממסת הגבינה אל מסת הבראוניז.
בעזרת סכין יוצרים צורה משויישת על הבראוניז.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-25 דקות. מצננים ופורסים לקוביות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0