דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז גבינה-שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז גבינה-שוקולד

בראוניז גבינה-שוקולד

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
השילוב הכי טעים ומפתיע הוא של שוקולד וגבינה, והפעם בקינוח הכי נימוח שיש עם שכבות של עונג

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
שוקולד מריר
150  גרם
חמאה
3 
ביצה
0.5  כפית
נס קפה מגורען
0.75  כוס
סוכר לבן
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
3  כפות
קקאו גדושות
250  גרם
גבינת ריקוטה
20  גרם
חמאה מומסת
3  כפות
סוכר לבן
2  כפות
קורנפלור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת שכבת הבראוניז: בקערה, על באן מארי או בקערה עמידה למיקרוגל, ממיסים 150 גרם חמאה, 3/4 כוס סוכר ו-250 גרם שוקולד למסה חלקה. במיקרוגל - ממיסים בפולסים של 40 שניות בכל פעם.
  • שלב 2

    2 דקות
    לאחר המסת השוקולד החמאה והסוכר טורפים את 3 הביצים אחת, אחת אל המסה. מוסיפים את חבילת האינסטנט פודינג וניל, 3 כפות גדושות קקאו ו-1/2 כפית קפה מגורען.
  • שלב 3

    1 דקות
    מוזגים את הבלילה לתבנית מלבנית או מרובעת בינונית בגודל של 20/20.
  • שלב 4

    5 דקות
    להכנת שכבת הגבינה: בקערה נפרדת מקציפים 250 גרם גבינת ריקוטה, 20 גרם חמאה מומסת, 3 כפות סוכר ו- כפות קורנפלור למסה חלקה. בעזרת כף מעבירים חלקים ממסת הגבינה אל מסת הבראוניז.
  • שלב 5

    1 דקות
    בעזרת סכין יוצרים צורה משויישת על הבראוניז.
  • שלב 6

    25 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-25 דקות. מצננים ופורסים לקוביות.
בראוניז גבינה-שוקולד

שלב 1 מתוך 6

שלב  1 שלב  1 שלב  1

להכנת שכבת הבראוניז: בקערה, על באן מארי או בקערה עמידה למיקרוגל, ממיסים 150 גרם חמאה, 3/4 כוס סוכר ו-250 גרם שוקולד למסה חלקה. במיקרוגל - ממיסים בפולסים של 40 שניות בכל פעם.

בראוניז גבינה-שוקולד

שלב 2 מתוך 6

שלב  2 שלב  2 שלב  2

לאחר המסת השוקולד החמאה והסוכר טורפים את 3 הביצים אחת, אחת אל המסה. מוסיפים את חבילת האינסטנט פודינג וניל, 3 כפות גדושות קקאו ו-1/2 כפית קפה מגורען.

בראוניז גבינה-שוקולד

שלב 3 מתוך 6

שלב  3 שלב  3 שלב  3

מוזגים את הבלילה לתבנית מלבנית או מרובעת בינונית בגודל של 20/20.

בראוניז גבינה-שוקולד

שלב 4 מתוך 6

שלב  4 שלב  4 שלב  4

להכנת שכבת הגבינה: בקערה נפרדת מקציפים 250 גרם גבינת ריקוטה, 20 גרם חמאה מומסת, 3 כפות סוכר ו- כפות קורנפלור למסה חלקה. בעזרת כף מעבירים חלקים ממסת הגבינה אל מסת הבראוניז.

בראוניז גבינה-שוקולד

שלב 5 מתוך 6

שלב  5 שלב  5 שלב  5

בעזרת סכין יוצרים צורה משויישת על הבראוניז.

בראוניז גבינה-שוקולד

שלב 6 מתוך 6

שלב  6 שלב  6 שלב  6

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-25 דקות. מצננים ופורסים לקוביות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חלבי
  • חגיגה
  • חברים
  • עוגות
  • שוקולד
  • גבינות
  • מהתנור
  • פינגר פוד
  • מטבח יהודי
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • קינוח עליון
  • אוכל אמריקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • פשטידות וקישים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז

    בראוניז

    35 דקות קל
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שלושה שוקולדים

    בראוניז שלושה שוקולדים

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים