דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז שוקולד רכים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז שוקולד רכים

בראוניז שוקולד רכים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
בראוניז שוקולדיים ורכים שאי אפשר להפסיק לחתוך ולאכול. מי שאוהב יכול להוסיף חמאת בוטנים.

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד מריר
200  גרם
חמאה
4 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן (200 גרם)
4  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג (40 גרם)
2  כפות
קמח תפוחי אדמה (20 גרם)
0.25  כוס
חמאת בוטנים (100 גרם)
50  גרם
בוטנים מלוחים גרוסים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים יחד את השוקולד והחמאה ומצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    טורפים יחד את הביצים והסוכר בקערה, מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה.
  • שלב 4

    5 דקות
    מנפים את החומרים היבשים ומערבבים עם התערובת הנוזלית עד איחוד. שופכים לתבנית (מסגרת בגודל 20*25 או תבנית חד פעמית בגודל 17*23).
  • שלב 5

    18 דקות
    אופים בתנור כ-18 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצננים היטב במקרר לפני שפורסים לריבועים.
  • שלב 7

    5 דקות
    אם רוצים תוספת חמאת בוטנים - לפני האפייה מזלפים עיגולי חמאת בוטנים במרווחים של 2 ס"מ ויוצרים דוגמת שיש בעזרת מזלג או קיסם ומפזרים בוטנים גרוסים.
בראוניז שוקולד רכים

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור לחום של 160 מעלות.

בראוניז שוקולד רכים

שלב 2 מתוך 7

ממיסים יחד את השוקולד והחמאה ומצננים.

בראוניז שוקולד רכים

שלב 3 מתוך 7

טורפים יחד את הביצים והסוכר בקערה, מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה.

בראוניז שוקולד רכים

שלב 4 מתוך 7

מנפים את החומרים היבשים ומערבבים עם התערובת הנוזלית עד איחוד. שופכים לתבנית (מסגרת בגודל 20*25 או תבנית חד פעמית בגודל 17*23).

בראוניז שוקולד רכים

שלב 5 מתוך 7

אופים בתנור כ-18 דקות.

בראוניז שוקולד רכים

שלב 6 מתוך 7

מצננים היטב במקרר לפני שפורסים לריבועים.

בראוניז שוקולד רכים

שלב 7 מתוך 7

אם רוצים תוספת חמאת בוטנים - לפני האפייה מזלפים עיגולי חמאת בוטנים במרווחים של 2 ס"מ ויוצרים דוגמת שיש בעזרת מזלג או קיסם ומפזרים בוטנים גרוסים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגיות
  • שוקולד
  • אחר הצהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים