דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז של גיל חובב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז של גיל חובב

בראוניז של גיל חובב

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סוד הבראוניז האלו הוא באפייה הקצרה, שמשאירה אותם רטובים ולכן יחזיקו מעמד לפחות שבוע

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
200  גרם
מרגרינה
6 
ביצה
2  כפות
תמצית וניל
1.5  כוסות
סוכר לבן
0.5  כוס
קוקוס טחון
500  גרם
שוקולד מריר
100  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתיכים את השוקולד והחמאה בסיר קטן. מסירים מהאש ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבלים היטב את המרגרינה, הסוכר, הביצים והווניל במעבד מזון עם להב פלדה. מערבלים לפחות שלוש דקות, ועדיף חמש (זה נראה כמו נצח, אבל זה חשוב).
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השוקולד והקוקוס לתערובת המרגרינה ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חומה ואחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים לתבניות משומנות. הבצק צריך להגיע לגובה שלושה ס"מ (יש מספיק בצק לשתי תבניות גדולות).
  • שלב 6

    30 דקות
    אופים בחום בינוני, 180 מעלות כ-30 דקות. חותכים לריבועים גדולים בעוד הבצק חם.
  • שלב 7

    0 דקות
    כל החוכמה בבראוניז האלה היא לאפות אותן רק שלושת רבעי אפייה, כך שהן תישארנה מעט רטובות. ככה הן הכי טעימות. מתקבלת כמות ענקית ואז מתגלה הקסם: הן מחזיקות מעמד אפילו שבוע, וגם כשהן כבר קצת קשות ויבשות הן עדיין טעימות.
בראוניז של גיל חובב

שלב 1 מתוך 7

מתיכים את השוקולד והחמאה בסיר קטן. מסירים מהאש ומצננים.

בראוניז של גיל חובב

שלב 2 מתוך 7

מערבלים היטב את המרגרינה, הסוכר, הביצים והווניל במעבד מזון עם להב פלדה. מערבלים לפחות שלוש דקות, ועדיף חמש (זה נראה כמו נצח, אבל זה חשוב).

בראוניז של גיל חובב

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את השוקולד והקוקוס לתערובת המרגרינה ומערבבים היטב.

בראוניז של גיל חובב

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את הקמח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חומה ואחידה.

בראוניז של גיל חובב

שלב 5 מתוך 7

יוצקים לתבניות משומנות. הבצק צריך להגיע לגובה שלושה ס"מ (יש מספיק בצק לשתי תבניות גדולות).

בראוניז של גיל חובב

שלב 6 מתוך 7

אופים בחום בינוני, 180 מעלות כ-30 דקות. חותכים לריבועים גדולים בעוד הבצק חם.

בראוניז של גיל חובב

שלב 7 מתוך 7

כל החוכמה בבראוניז האלה היא לאפות אותן רק שלושת רבעי אפייה, כך שהן תישארנה מעט רטובות. ככה הן הכי טעימות. מתקבלת כמות ענקית ואז מתגלה הקסם: הן מחזיקות מעמד אפילו שבוע, וגם כשהן כבר קצת קשות ויבשות הן עדיין טעימות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים