המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הברוקולי ל"עצים" קטנים. שוטפים היטב מתחת לברז.
מרתיחים מים בסיר מכוסה. מניחים את הברוקולי במסננת או בסיר אידוי, מכסים ומאדים 5 דקות, עד שנועצים סכין בגזע, והוא חודר בקלות. ניתן לתבל במעט מלח.
ניתן לחלוט את הברוקולי במים, מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. מוסיפים את הברוקולי, מבשלים 5 דקות במים רותחים ומסננים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0