דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בשר אפוי ברוטב מתוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בשר אפוי ברוטב מתוק

בשר אפוי ברוטב מתוק

(0)
300 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שולי
רוטב מתוק וטעים, וממש לא לקינוח: לכתף בקר אפויה הסופגת את ניחוחות הרוטב

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
בשר בקר
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
תבלין עוף
3  שיני
שום
0.25  זר
שמיר
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  כפית
תבלין עוף
2  עלים
עלה דפנה
1  כפית
פלפל שחור
1 
בצל
2  שיני
שום
1  כף
שמן קנולה
4  כפות
סוכר חום
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
מיץ לימון
0.5  כף
חומץ
1.5  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
1  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

300 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להפשיר את הבשר, ולהשרות לפחות לילה בתבלינים.
  • שלב 2

    120 דקות
    לבשל את הנתח בסיר שבו טיגנו בצל ושום. להוסיף כוס מים ולבשל 120 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לפרוס לאחר שהתקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    להכין רוטב: לטגן בצל ושום ולהוסיף את שאר חומרי רוטב.
  • שלב 5

    60 דקות
    לאפות את פרוסות הבשר ברוטב בחום בינוני במשך עוד 60 דקות.
בשר אפוי ברוטב מתוק

שלב 1 מתוך 5

להפשיר את הבשר, ולהשרות לפחות לילה בתבלינים.

בשר אפוי ברוטב מתוק

שלב 2 מתוך 5

לבשל את הנתח בסיר שבו טיגנו בצל ושום. להוסיף כוס מים ולבשל 120 דקות.

בשר אפוי ברוטב מתוק

שלב 3 מתוך 5

לפרוס לאחר שהתקרר.

בשר אפוי ברוטב מתוק

שלב 4 מתוך 5

להכין רוטב: לטגן בצל ושום ולהוסיף את שאר חומרי רוטב.

בשר אפוי ברוטב מתוק

שלב 5 מתוך 5

לאפות את פרוסות הבשר ברוטב בחום בינוני במשך עוד 60 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים