דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בשר עגל במרינדת קוקה קולה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בשר עגל במרינדת קוקה קולה

בשר עגל במרינדת קוקה קולה

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עידו בן אליהו
בשר שהיה שרוי בקולה ומיץ תפוזים, הוא מתרכך וטעמו הופך מתקתק, הבישול הארוך גורם לבשר להתפורר והטעמים נהדרים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
עגל דקות
1  פחית
קוקה קולה
0.5  כוס
מיץ תפוזים
1  כפית
קליפת תפוז
1  כפית
רוזמרין
0.5  כפית
גינג''ר מגורד
0.5  כפית
פלפל שחור גרוסים
1  כפית
מלח גס
2  שיני
שום פרוסות
2  כפות
חומץ או יותר, אם התפוז מתוק מדי
2  כוסות
מרק טעם עוף ר.טבעיים מרוכז, אפשר להכין ממרק תיבול עוף אסם
2  כפות
קורנפלור
0.75  כוס
שמנת צמחית
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
5 
כרוב ניצנים
5 
ירקות, מעורבים, משומרים, מוצקים ונוזלים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בכלי עמוק את מצרכי המשרה: קוקה קולה, מיץ וגרידת התפוז, רוזמרין, ג'ינג'ר, פלפל שחור, מלח ושום.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר. מכסים ומשהים במקרר 12-24 שעות.
  • שלב 3

    0 דקות
    יש להפוך את הבשר במשרה פעם אחת במשך זמן ההשריה.
  • שלב 4

    60 דקות
    מעבירים את הבשר והמשרה לסיר עמוק (מוסיפים חומץ, אם הרוטב מתוק מדי). מרתיחים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-60 דקות, או עד שהבשר התרכך.
  • שלב 5

    0 דקות
    הופכים את הבשר במהלך הבישול אם הוא לא טבול כולו ברוטב.
  • שלב 6

    15 דקות
    משאירים את הבשר ברוטב לצינון לפחות 15 דקות. מוציאים את הבשר ושומרים חם.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים שתי כוסות מרק צח עם עמילן התירס המדולל במעט מים, שמנת צמחית, מלח ופלפל, מחממים עד לסף הרתיחה.
  • שלב 8

    0 דקות
    פורסים את הבשר לפרוסות ומסדרים על צלחת הגשה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגישים בתוספת כרוב ניצנים וסלט. את הרוטב מגישים בכלי נפרד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דפי אורז במילוי בשר טחון

    דפי אורז במילוי בשר טחון

    30 דקות בינוני
  • צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    בינוני
  • קציץ בשר (מיט לואף)

    קציץ בשר (מיט לואף)

    80 דקות בינוני
  • מאפה משובח עם בשר טחון וחצילים

    מאפה משובח עם בשר טחון וחצילים

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים