דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גולש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גולש

גולש

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
תבשיל בשר הונגרי מסורתי, ארומתי וטעים במיוחד

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר כתף (מספר 5) חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
8  שיני
שום חתוכים לרבעים
3  כפות
שומן אווז
3 
בצל קצוצים
1 
פלפל אדום חתוך לקוביות
1 
שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות
0.5 
שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
2 
גזר חתוכים לחצאי טבעות
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פלפל גרוס
1  כפית
קימל
1 
עצמות
1.5  כוסות
ציר בקר
0.5  כוס
יין אדום
0.75  כפית
מלח
4 
שזיף מיובש
4  עלים
עלה דפנה
3 
בצל בינוניים, פרוסים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    ממסים את שומן האווז בסיר רחב ולא גבוה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגבירים את הלהבה לגבוהה, ומוסיפים לסיר את הבצל, ומטגנים עד שנהיה שקוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוספים לסיר את השום, ומטגנים במשך כדקה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות הפלפל האדום, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה ומטגנים במשך כ-2 דק', תוך כדי ערבוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את כל קוביות הבשר, וסוגרים אותן מכל צדיהן, תוך כדי ערבוב מהיר.
  • שלב 6

    0 דקות
    בוזקים את הפפריקה המתוקה והחריפה, ומערבבים במהירות.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים לסיר את ציר הבקר והיין האדום, ומערבבים. יש לוודא שהנוזלים מכסים את הבשר.
  • שלב 8

    0 דקות
    מתבלים את הבשר במלח, פלפל שחור, קימל טחון ומוסיפים את השזיפים המיובשים ועלי הדפנה.
  • שלב 9

    150 דקות
    מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים על להבה נמוכה-בינונית במשך כ-150 דקות לערך, עד שהבשר רך.
  • שלב 10

    20 דקות
    מסירים את המכסה הסיר, מוודאים שגובה הנוזלים מגיע עד כדי גובה הבשר, ומבשלים במשך כ-20 דקות נוספות, עד לצמצום הנוזלים לכ-2/3 מגובה.
  • שלב 11

    0 דקות
    מגישים חם לצד פירה, אורז או ניוקי.
גולש

שלב 1 מתוך 11

ממסים את שומן האווז בסיר רחב ולא גבוה.

גולש

שלב 2 מתוך 11

מגבירים את הלהבה לגבוהה, ומוסיפים לסיר את הבצל, ומטגנים עד שנהיה שקוף.

גולש

שלב 3 מתוך 11

מוספים לסיר את השום, ומטגנים במשך כדקה נוספת.

גולש

שלב 4 מתוך 11

מוסיפים את קוביות הפלפל האדום, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה ומטגנים במשך כ-2 דק', תוך כדי ערבוב.

גולש

שלב 5 מתוך 11

מוסיפים לסיר את כל קוביות הבשר, וסוגרים אותן מכל צדיהן, תוך כדי ערבוב מהיר.

גולש

שלב 6 מתוך 11

בוזקים את הפפריקה המתוקה והחריפה, ומערבבים במהירות.

גולש

שלב 7 מתוך 11

יוצקים לסיר את ציר הבקר והיין האדום, ומערבבים. יש לוודא שהנוזלים מכסים את הבשר.

גולש

שלב 8 מתוך 11

מתבלים את הבשר במלח, פלפל שחור, קימל טחון ומוסיפים את השזיפים המיובשים ועלי הדפנה.

גולש

שלב 9 מתוך 11

מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים על להבה נמוכה-בינונית במשך כ-150 דקות לערך, עד שהבשר רך.

גולש

שלב 10 מתוך 11

מסירים את המכסה הסיר, מוודאים שגובה הנוזלים מגיע עד כדי גובה הבשר, ומבשלים במשך כ-20 דקות נוספות, עד לצמצום הנוזלים לכ-2/3 מגובה.

גולש

שלב 11 מתוך 11

מגישים חם לצד פירה, אורז או ניוקי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תקליה (גולש מרוקאי)

    תקליה (גולש מרוקאי)

    בינוני
  • גולש פטריות ופרגיות כשר לפסח

    גולש פטריות ופרגיות כשר לפסח

    50 דקות בינוני
  • מרק גולש הונגרי

    מרק גולש הונגרי

    180 דקות בינוני
  • פתיתים עם גולש בשר

    פתיתים עם גולש בשר

    130 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים