המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף קצפת - כשמתחילה להתקשות, להוסיף סוכר בהדרגה (3/4 כוס) ואז להכניס 3 ביצים.
לבשל רוטב שוקולד בסיר: קקאו, קצפת, כוס וחצי סוכר ו - 100 גרם מרגרינה.
כשהרוטב מצטנן, יש להוסיף לגלידה (מהשלב הראשון) כוס אחד של הרוטב ואת היתר לשמור בצד.
להכניס לכלי את הגלידה ולהקפיא.
להכין שכבת גלידה נוספת (לפי השלב הראשון).
להכין תערובת בוטנים: כוס חמאת בוטנים, 1/2 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס סוכר חום ו- 3/4 כוס דבש. להכניס למיקרוגל.
כשהתערובת מצטננת מעט, להוסיף 3-4 כוסות פצפוצי אורז (לפי הצורך).
כששכבת הגלידה העליונה קפואה, להוסיף את השכבה השניה (גלידה + תערובת הבוטנים).
כששתי השכבות קפואות, לטפטף את רוטב השוקולד + תערובת הבוטנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0