-
שלב 1
0 דקות
הכנת חזה העוף: לנקות את חזה העוף משאריות שומן ועצם.
-
שלב 2
0 דקות
לשטח כל חצי פרפר לנתח רחב וגדול ככל שניתן (להשתדל לא לקרוע באמצע).
-
שלב 3
0 דקות
הכנת המילוי: לטגן את הבצל בשמן (בערך 4 כפות) עד שקיפות. להוסיף את הצנוברים ולהמשיך לטגן.
-
שלב 4
0 דקות
להוסיף את החמוציות ואת הפטרוזיליה ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב עוד כדקה.
-
שלב 5
0 דקות
להוסיף את הפתיתים ולהמשיך לטגן עד להשחמה קלה.
-
שלב 6
0 דקות
להוסיף מלח, פלפל שחור, כורכום ואבקת מרק עוף.
-
שלב 7
0 דקות
לערבב הכול, להוסיף את המים, לערבב ולהביא לרתיחה.
-
שלב 8
0 דקות
לבשל על אש בינונית עד שהמים נספגים בפתיתים.
-
שלב 9
15 דקות
להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שהפתיתים רכים, כ-15 דקות. מצננים לטמפ' החדר.
-
שלב 10
0 דקות
מניחים נתח חזה עוף על משטח חלק וממלאים בצדו הרחב כ-2 כפות מהמילוי. מגלגלים לגליל ומניחים בתבנית כשהתפר כלפי מטה.
-
שלב 11
0 דקות
לאחר שסידרנו את 4 הגלילים מפזרים מסביב את רצועות הבצל ואת פרוסות הבטטה והשום.
-
שלב 12
0 דקות
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה ויוצקים מעל.
-
שלב 13
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות עד להשחמה.
-
שלב 14
0 דקות
מדי פעם יוצקים מנוזלי הרוטב על חזה העוף.
כתוב ביקורת