-
שלב 1
0 דקות
מכניסים את הפטריות למעבד מזון וקוצצים. מוציאים ומכניסים בצל בינוני קלוף למעבד המזון וקוצצים גם אותו.
-
שלב 2
0 דקות
מחממים מחבת ובוזקים שמן זית. מטגנים את הבצל הקצוץ ומוסיפים את הפטריות. לתבל תוך כדי טיגון במלח, פלפל שחור וקצת אבקת מרק עוף אסם.
-
שלב 3
0 דקות
בצלוחית קטנה שמים את כל חומרי התערובת להברשה ומערבבים היטב באמצעות מברשת סיליקון או כל מברשת מזון.
-
שלב 4
0 דקות
פורסים חזה עוף על משטח העבודה, מברישים את הצד הפנימי בתערובת ועליה יוצקים מעט מן המלית. משטחים את המלית עם האצבעות ומגלגלים את חזה העוף.
-
שלב 5
0 דקות
מניחים בצד כאשר הפתח כלפי מטה. חוזרים על הפעולות עם כל פרוסות החזה.
-
שלב 6
0 דקות
מחממים סיר רחב עם מכסה (סיר דגים) ויוצקים שמן זית. קולפים את הבצל הגדול וחותכים לרצועות גסות. מפזרים את רצועות הבצל בסיר עם השמן ומטגנים קלות.
-
שלב 7
0 דקות
בזהירות מניחים את גלילות חזה העוף בסיר, כאשר שומרים שהפתח יישאר כלפי מטה. מברישים גם את החלק החיצוני של הגלילות, בתערובת שהכנו קודם בצלוחית.
-
שלב 8
0 דקות
מוזגים את הבירה השחורה לתוך הסיר וזורים למעלה את הצימוקים. מביאים לרתיחה.
-
שלב 9
0 דקות
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים.
כתוב ביקורת