דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גפילטע פיש סגול עם סלק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גפילטע פיש סגול עם סלק

גפילטע פיש סגול עם סלק

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Rina Shaulov
בחג הקרוב הפתיעו את האורחים עם טוויסט צבעוני בקציצות הדג המסורתיות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דג קרפיון
2 
ביצה קשות
2 
ביצה
2 
בצל
7 
סלק קלופים
1  כפית
סוכר לבן
1  כפית
פלפל
0  לפי הטעם
מלח
100  גרם
קמח מצה
2  עלים
עלה דפנה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הקרפיון לפרוסות ומקלפים את העור מכל פרוסה. שומרים את העור.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את כל העצמות שניתן וטוחנים את פרוסות הדג במטחנת בשר עם בצל אחד ו-2 ביצים קשות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לתוך העיסה טוחנים גם סלק אחד קלוף. מעבירים את הדג הטחון לקערה ומוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל וקמח המצה ו- 2 ביצים טריות, לשים עד ליצירת עיסה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מהעיסה שנוצרה יוצרים קציצות בגודל בינוני ואותן עוטפים בעור של הדג שקילפנו בתחילת ההכנה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים את הקציצות לתוך סיר כשבתחתיתו מניחים בצל, פרוסות מ-6 סלקים נוספים ועלי דפנה. ממלאים מים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מנמיכים את האש ומבשלים למשך כ-120 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    בכלי הגשה מניחים את הקציצות ויוצקים מעליהם את הרוטב שנוצר בסיר. מעבירים למקרר למשך לילה עד שהרוטב נקרש.
גפילטע פיש סגול עם סלק

שלב 1 מתוך 7

חותכים את הקרפיון לפרוסות ומקלפים את העור מכל פרוסה. שומרים את העור.

גפילטע פיש סגול עם סלק

שלב 2 מתוך 7

מוציאים את כל העצמות שניתן וטוחנים את פרוסות הדג במטחנת בשר עם בצל אחד ו-2 ביצים קשות.

גפילטע פיש סגול עם סלק

שלב 3 מתוך 7

לתוך העיסה טוחנים גם סלק אחד קלוף. מעבירים את הדג הטחון לקערה ומוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל וקמח המצה ו- 2 ביצים טריות, לשים עד ליצירת עיסה.

גפילטע פיש סגול עם סלק

שלב 4 מתוך 7

מהעיסה שנוצרה יוצרים קציצות בגודל בינוני ואותן עוטפים בעור של הדג שקילפנו בתחילת ההכנה.

גפילטע פיש סגול עם סלק

שלב 5 מתוך 7

מכניסים את הקציצות לתוך סיר כשבתחתיתו מניחים בצל, פרוסות מ-6 סלקים נוספים ועלי דפנה. ממלאים מים ומביאים לרתיחה.

גפילטע פיש סגול עם סלק

שלב 6 מתוך 7

מנמיכים את האש ומבשלים למשך כ-120 דקות.

גפילטע פיש סגול עם סלק

שלב 7 מתוך 7

בכלי הגשה מניחים את הקציצות ויוצקים מעליהם את הרוטב שנוצר בסיר. מעבירים למקרר למשך לילה עד שהרוטב נקרש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דגים
  • דל במלח
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    240 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני
  • גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    240 דקות מאתגר
  • גפילטע פיש עם סלק

    גפילטע פיש עם סלק

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים