המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את החומוס לסיר ומכסים במים, כ-1 ס"מ מגובה החומוס.
מוסיפים את קוביות הגמבה ואת התבלינים.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עוד כ-20 דקות. *ניתן להמיר את גרגירי החומוס בקופסת גרגירי חומוס משומרים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0