דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גרנולה ביתית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גרנולה ביתית

גרנולה ביתית

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב במתכון ביתי לגרנולה, שכיף להכין בבית במקום לרכוש במחיר מופקע, וגם כי אתם מחליטים כמה ומה יהיה בפנים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.33  כוס
דבש
0.33  כוס
סוכר לבן
100  גרם
חמאה
1  כף
תמצית וניל
0.5  קילוגרם
שיבולת שועל
100  גרם
זרעי פישתן
200  גרם
אגוזים קלופים וקצוצים גס
200  גרם
אגוזי לוז קלופים וקצוצים גס
100  גרם
אגוזי מלך קלופים וקצוצים גס
50  גרם
קוקוס טחון
100  גרם
שומשום
1  כפית
קינמון טחון
0.5  כפית
מלח
100  גרם
צימוקים
100  גרם
חמוציות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    שמים בסיר קטן את הדבש (ניתן להמיר במייפל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הסוכר והחמאה. מבשלים עד שמתקבלת תערובת אחידה והסוכר נמס לגמרי. מוסיפים את הווניל ומסירים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים חוץ מהצימוקים והחמוציות. יוצקים מעל את תערובת הדבש ומערבבים שוב.
  • שלב 3

    30 דקות
    מרפדים את תבנית התנור בנייר אלומיניום ומעבירים את התערובת לתבנית. אופים בחום של 170 מעלות במשך 30 דקות. מערבבים כל עשר דקות למניעת גושים ולאפייה אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את הפירות היבשים. מצננים לגמרי, מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקרר.
גרנולה ביתית

שלב 1 מתוך 4

שמים בסיר קטן את הדבש (ניתן להמיר במייפל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הסוכר והחמאה. מבשלים עד שמתקבלת תערובת אחידה והסוכר נמס לגמרי. מוסיפים את הווניל ומסירים מהאש.

גרנולה ביתית

שלב 2 מתוך 4

מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים חוץ מהצימוקים והחמוציות. יוצקים מעל את תערובת הדבש ומערבבים שוב.

גרנולה ביתית

שלב 3 מתוך 4

מרפדים את תבנית התנור בנייר אלומיניום ומעבירים את התערובת לתבנית. אופים בחום של 170 מעלות במשך 30 דקות. מערבבים כל עשר דקות למניעת גושים ולאפייה אחידה.

גרנולה ביתית

שלב 4 מתוך 4

מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את הפירות היבשים. מצננים לגמרי, מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • עשיר בסיבים תזונתיים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות גרנולה של קרין גורן

    עוגיות גרנולה של קרין גורן

    30 דקות קל
  • ריבועי גרנולה טעימים בדקה

    ריבועי גרנולה טעימים בדקה

    10 דקות בינוני
  • גרנולה, מתכון בסיסי

    גרנולה, מתכון בסיסי

    80 דקות בינוני
  • עוגיות גרנולה קלות להכנה

    עוגיות גרנולה קלות להכנה

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים