דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
הום פרייז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. הום פרייז

הום פרייז

(1)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: ari ran
קוביות תפוחי אדמה אפויות וקריספיות עם רוטב צ'ילי, חמאה וטבעות בצל מטוגנות. התוספת המפנקת ביקום.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
תפוח אדמה עם הקליפה, חתוכים לקוביות
0.13  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
200  גרם
חמאה
1  כף
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
1  כף
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
1 
בצל פרוס לטבעות
1  כף
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: מקציפים במיקסר את החמאה עד לקבלת תערובת רכה ואוורירית יחסית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים בעדינות את רטבי הצ'ילי ושומרים בטמפרטורת החדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את תפוחי האדמה: ממלאים סיר עם מים, ממליחים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    40 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 40 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסננים ומייבשים היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לתבנית אפייה.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים מעל את שמן הזית ומערבבים היטב.
  • שלב 8

    30 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות לפחות 30 דקות או עד הזהבה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מטגנים את טבעות הבצל במעט חמאה עד לשקיפות.
  • שלב 10

    0 דקות
    הגשה: מעבירים מייד את קוביות תפוחי האדמה לקערת הגשה ובעודם חמים, יוצקים מעל את הרוטב.
  • שלב 11

    0 דקות
    מוסיפים את טבעות הבצל ומערבבים עד שקוביות תפוחי האדמה מזדגגות ברוטב המבריק.
  • שלב 12

    0 דקות
    מגישים חם.
הום פרייז

שלב 1 מתוך 12

מכינים את הרוטב: מקציפים במיקסר את החמאה עד לקבלת תערובת רכה ואוורירית יחסית.

הום פרייז

שלב 2 מתוך 12

מוסיפים בעדינות את רטבי הצ'ילי ושומרים בטמפרטורת החדר.

הום פרייז

שלב 3 מתוך 12

מכינים את תפוחי האדמה: ממלאים סיר עם מים, ממליחים ומביאים לרתיחה.

הום פרייז

שלב 4 מתוך 12

מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 40 דקות.

הום פרייז

שלב 5 מתוך 12

מסננים ומייבשים היטב.

הום פרייז

שלב 6 מתוך 12

מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לתבנית אפייה.

הום פרייז

שלב 7 מתוך 12

יוצקים מעל את שמן הזית ומערבבים היטב.

הום פרייז

שלב 8 מתוך 12

אופים בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות לפחות 30 דקות או עד הזהבה.

הום פרייז

שלב 9 מתוך 12

מטגנים את טבעות הבצל במעט חמאה עד לשקיפות.

הום פרייז

שלב 10 מתוך 12

הגשה: מעבירים מייד את קוביות תפוחי האדמה לקערת הגשה ובעודם חמים, יוצקים מעל את הרוטב.

הום פרייז

שלב 11 מתוך 12

מוסיפים את טבעות הבצל ומערבבים עד שקוביות תפוחי האדמה מזדגגות ברוטב המבריק.

הום פרייז

שלב 12 מתוך 12

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הום פרייז טעימים אש

    הום פרייז טעימים אש

    50 דקות קל
  • הום פרייז: תוספת אמריקאית קלאסית למנות בשר

    הום פרייז: תוספת אמריקאית קלאסית למנות בשר

    30 דקות בינוני
  • הום פרייז- מתכון בשלושה מרכיבים

    הום פרייז- מתכון בשלושה מרכיבים

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים