לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
אפשר סרטונים
חזה עוף וסטייק חציל בדואט עסיסי
(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: השף אבי ביטון
שכבות עסיסיות של חזה עוף וחציל בשרני מתובלים ברוטב נפלא בבקבוק אחד שמעניק את כל הטעם למנה. ניתן להכין את המנה בבית על מחבת או על המנגל כשמכינים על האש
מחממים מחבת רחבה ובינתיים משמנים את פרוסות החציל עצמן (לא את המחבת) בשמן זית. כחצי כפית לכל צד – כפית אחת לכל פרוסה.
שלב 3
1 דקות
מניחים את פרוסות החציל המשומנות על המחבת החמה. כשנוגעים בחציל עם האצבע והוא חם יודעים שצריך להפוך אותו. הופכים את כל הפרוסות וממשיכים לצרוב את הצד השני.
שלב 4
10 דקות
יוצקים למחבת עוד מעט שמן ומוסיפים את נתחי העוף למחבת. צורבים משני הצדדים (אם החצילים בינתיים כבר מוכנים ואתם חוששים שישחימו מדי, ניתן להוציא אותם לצלחת ואז להחזיר בסוף צליית העוף).
שלב 5
2 דקות
יוצקים את הרוטב מעל חזה העוף וקצת מעל פרוסות החציל שבמחבת. מנערים מעט כך שהרוטב יכסה הכל במעטה דק ואם צריך מוסיפים מעט מים.
שלב 6
2 דקות
מסדרים את פרוסות החציל על צלחת, מעל את חזה העוף ומעל מפזרים בצל ירוק קצוץ.
שלב 1
מתוך
6
פורסים את החציל לפרוסות עבות בעובי 2 ס"מ.
שלב 2
מתוך
6
מחממים מחבת רחבה ובינתיים משמנים את פרוסות החציל עצמן (לא את המחבת) בשמן זית. כחצי כפית לכל צד – כפית אחת לכל פרוסה.
שלב 3
מתוך
6
מניחים את פרוסות החציל המשומנות על המחבת החמה. כשנוגעים בחציל עם האצבע והוא חם יודעים שצריך להפוך אותו. הופכים את כל הפרוסות וממשיכים לצרוב את הצד השני.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים למחבת עוד מעט שמן ומוסיפים את נתחי העוף למחבת. צורבים משני הצדדים (אם החצילים בינתיים כבר מוכנים ואתם חוששים שישחימו מדי, ניתן להוציא אותם לצלחת ואז להחזיר בסוף צליית העוף).
שלב 5
מתוך
6
יוצקים את הרוטב מעל חזה העוף וקצת מעל פרוסות החציל שבמחבת. מנערים מעט כך שהרוטב יכסה הכל במעטה דק ואם צריך מוסיפים מעט מים.
שלב 6
מתוך
6
מסדרים את פרוסות החציל על צלחת, מעל את חזה העוף ומעל מפזרים בצל ירוק קצוץ.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0