דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה

חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
טעים טעים ובריא. מתכון קליל, מרענן ודיאטטי עם טעם של עוד.

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
זוקיני בינוניים. טריים ושטופים
5  כפות
שמן זית
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  זר
נענע יפים
1  גביע
יוגורט טבעי לבן
0.25  כפית
מלח
1  קורט
פלפל גרוס
4  גבעולים
נענע שטופים. להשתמש בעלים ולזרוק הגבעול. קצוצים דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את קצות הקישואים ופורסים אותם באלכסון לפרוסות אליפטיות בעובי כ-0.5 ס"מ כל אחת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים 2 כפות שמן זית במחבת כבדה, עד שהמחבת לוהטת.
  • שלב 3

    0 דקות
    צורבים במחבת את פרוסות הקישואים דקה או שתיים מכל צד, כך שהן משחימות מעט, אבל עדיין פריכות, ומעבירים לצלחת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטפטפים מעט שמן זית על פרוסות הקישואים, לפי הצורך.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים את גבינת הפטה לקוביות בגודל כ-2.5 ס"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים את היוגורט עם המלח והפלפל בקערית קטנה, ומוסיפים לו את עלי הנענע הקצוצים.
  • שלב 7

    0 דקות
    נועצים קיסם דרך עלה נענע, קוביית גבינה ופרוסת קישוא צרובה, ועורכים בצלחת הגשה דקורטיבית.
חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה

שלב 1 מתוך 7

חותכים את קצות הקישואים ופורסים אותם באלכסון לפרוסות אליפטיות בעובי כ-0.5 ס"מ כל אחת.

חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה

שלב 2 מתוך 7

מחממים 2 כפות שמן זית במחבת כבדה, עד שהמחבת לוהטת.

חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה

שלב 3 מתוך 7

צורבים במחבת את פרוסות הקישואים דקה או שתיים מכל צד, כך שהן משחימות מעט, אבל עדיין פריכות, ומעבירים לצלחת.

חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה

שלב 4 מתוך 7

מטפטפים מעט שמן זית על פרוסות הקישואים, לפי הצורך.

חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה

שלב 5 מתוך 7

חותכים את גבינת הפטה לקוביות בגודל כ-2.5 ס"מ.

חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה

שלב 6 מתוך 7

מערבבים את היוגורט עם המלח והפלפל בקערית קטנה, ומוסיפים לו את עלי הנענע הקצוצים.

חטיפי קישואים פריכים בגבינת פטה

שלב 7 מתוך 7

נועצים קיסם דרך עלה נענע, קוביית גבינה ופרוסת קישוא צרובה, ועורכים בצלחת הגשה דקורטיבית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט חטיפי כרובית טבעול, עדשים שחורות, עגבניות שרי ומוצרלה

    סלט חטיפי כרובית טבעול, עדשים שחורות, עגבניות שרי ומוצרלה

    30 דקות קל
  • חטיפי קורנפלקס בשוקולד

    חטיפי קורנפלקס בשוקולד

    10 דקות קל
  • חטיפי שום

    חטיפי שום

    30 דקות בינוני
  • חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן

    חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים