המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים למערבל עם וו לישה את כל המצרכים, למעט הביצה הטרופה והשומשום.
לשים את הבצק במשך 15 דקות.
מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מעצבים צורה של חלה, צמה או חלת לחמניות ומתפיחים שוב.
מברישים בעדינות בביצה טרופה.
מפזרים שומשום (אפשר גם קצח או פרג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני ל-20 דקות עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0