דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חלה רכה ואוורירית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חלה רכה ואוורירית

חלה רכה ואוורירית

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
השבת תאכלו חלה רכה ואוורירית שאפיתם לבד. תטפחו לעצמכם על השכם בין ביס לביס, מגיע לכם!

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
4  כפות
סוכר לבן
0.75  כוס
מים פושרים
2  כפיות
מלח
0.25  כוס
שמן קנולה
1 
חלמון
1 
ביצה טרופה
0  לפי הטעם
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים למערבל עם וו לישה את כל המצרכים, למעט הביצה הטרופה והשומשום.
  • שלב 2

    15 דקות
    לשים את הבצק במשך 15 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעצבים צורה של חלה, צמה או חלת לחמניות ומתפיחים שוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מברישים בעדינות בביצה טרופה.
  • שלב 6

    20 דקות
    מפזרים שומשום (אפשר גם קצח או פרג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני ל-20 דקות עד הזהבה.
חלה רכה ואוורירית

שלב 1 מתוך 6

מכניסים למערבל עם וו לישה את כל המצרכים, למעט הביצה הטרופה והשומשום.

חלה רכה ואוורירית

שלב 2 מתוך 6

לשים את הבצק במשך 15 דקות.

חלה רכה ואוורירית

שלב 3 מתוך 6

מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.

חלה רכה ואוורירית

שלב 4 מתוך 6

מעצבים צורה של חלה, צמה או חלת לחמניות ומתפיחים שוב.

חלה רכה ואוורירית

שלב 5 מתוך 6

מברישים בעדינות בביצה טרופה.

חלה רכה ואוורירית

שלב 6 מתוך 6

מפזרים שומשום (אפשר גם קצח או פרג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני ל-20 דקות עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חלה צבעונית

    חלה צבעונית

    50 דקות בינוני
  • חלה מתוקה בקליעה של ארבע

    חלה מתוקה בקליעה של ארבע

    180 דקות בינוני
  • חלה אלוהית לשבת

    חלה אלוהית לשבת

    60 דקות בינוני
  • חלה לשבת

    חלה לשבת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים