דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חלות לשבת שתמיד מצליחות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חלות לשבת שתמיד מצליחות

חלות לשבת שתמיד מצליחות

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שמואלי מלי
מתכון בדוק ופשוט להכנת חלות משובחות ומתוקות לכבוד שבת המלכה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.33  קילוגרם
קמח לבן
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1  שקית
שמרים עם משפר אפייה
2  כוסות
מים מודדים בכוס חד פעמית
2 
ביצה
0.75  כוס
סוכר לבן
1  שקית
אבקת אפייה
1 
חלמון
1  כף
שומשום או פרג (לקישוט לפי הטעם)
0.75  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקמח עם א.האפיה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר מכן לערבב עם השימרית הסוכר ולאחר מכן את המלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את השמן והביצים והלתחיל ללוש.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
  • שלב 5

    0 דקות
    להעביר לקערה גדולה ולכסות עם שקית נקייה על השקית אני נוהגת לשים קופסת גפרורים ועליה מגבת(אומרים שזה גורם לזה לתפוח יותר)
  • שלב 6

    0 דקות
    להתפיח כשעה (עד שהבצק מכפיל את נפחו)
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר שעה ללוש את זה שוב ולכסות כשעה נוספת.
  • שלב 8

    0 דקות
    לאחר מכן ללוש שוב וליצור חלות או לחמניות.
  • שלב 9

    0 דקות
    לתת לזה לתפוח כ-1/4 שעה נוספות. למרוח את החלמון ולפזר את השומשום/פרג.
  • שלב 10

    15 דקות
    לאפות בחום של 160-170 מעלות במשך כ-15 דקות.
חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 1 מתוך 10

מערבבים את הקמח עם א.האפיה.

חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 2 מתוך 10

לאחר מכן לערבב עם השימרית הסוכר ולאחר מכן את המלח.

חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 3 מתוך 10

להוסיף את השמן והביצים והלתחיל ללוש.

חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 4 מתוך 10

להוסיף בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.

חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 5 מתוך 10

להעביר לקערה גדולה ולכסות עם שקית נקייה על השקית אני נוהגת לשים קופסת גפרורים ועליה מגבת(אומרים שזה גורם לזה לתפוח יותר)

חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 6 מתוך 10

להתפיח כשעה (עד שהבצק מכפיל את נפחו)

חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 7 מתוך 10

לאחר שעה ללוש את זה שוב ולכסות כשעה נוספת.

חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 8 מתוך 10

לאחר מכן ללוש שוב וליצור חלות או לחמניות.

חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 9 מתוך 10

לתת לזה לתפוח כ-1/4 שעה נוספות. למרוח את החלמון ולפזר את השומשום/פרג.

חלות לשבת שתמיד מצליחות

שלב 10 מתוך 10

לאפות בחום של 160-170 מעלות במשך כ-15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חלות גדולות ומתוקות לשבת

    חלות גדולות ומתוקות לשבת

    90 דקות בינוני
  • חלות לשבת

    חלות לשבת

    בינוני
  • חלות לשבת

    חלות לשבת

    65 דקות בינוני
  • חלות אווריריות

    חלות אווריריות

    240 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים