דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חצילים מטוגנים בצ'ילי מתוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חצילים מטוגנים בצ'ילי מתוק

חצילים מטוגנים בצ'ילי מתוק

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אצבעות חציל במרקם כיפי וטעם חריף ומתוק ומעולה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
פנים של חציל
1  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
חלב
2 
ביצה
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
0.33  כוס
קמח תירס
1  כף
חרדל
1  בקבוק
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל חומרי הבלילה עד שמתקבלת תערובת סמיכה ללא גושים.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוטפים את החצילים, נפטרים מהעוקצים וחותכים למלבנים בגודל אצבע.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים את השמן בווק או בסיר עמוק. מניחים את הקערה עם הבלילה ליד הסיר.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהשמן חם מאוד, טובלים את אצבעות החצילים בבלילה (זה בסדר אם הן לא מתכסות לגמרי, והחלק שאוחזים בו את החציל נותר גלוי) ומשליכים לשמן. מטגנים עד להזהבה יפה. אם יש צורך, הופכים בכף לטיגון מושלם. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג וממשיכים לתגן את יתר אצבעות החציל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים לצלחות הגשה ויוצקים מעל כל מנה אישית ארבע-חמש כפות של רוטב צ'ילי. מגישים עם רבע לימון ליד.
חצילים מטוגנים בצ'ילי מתוק

שלב 1 מתוך 5

מערבבים היטב את כל חומרי הבלילה עד שמתקבלת תערובת סמיכה ללא גושים.

חצילים מטוגנים בצ'ילי מתוק

שלב 2 מתוך 5

שוטפים את החצילים, נפטרים מהעוקצים וחותכים למלבנים בגודל אצבע.

חצילים מטוגנים בצ'ילי מתוק

שלב 3 מתוך 5

מחממים את השמן בווק או בסיר עמוק. מניחים את הקערה עם הבלילה ליד הסיר.

חצילים מטוגנים בצ'ילי מתוק

שלב 4 מתוך 5

כשהשמן חם מאוד, טובלים את אצבעות החצילים בבלילה (זה בסדר אם הן לא מתכסות לגמרי, והחלק שאוחזים בו את החציל נותר גלוי) ומשליכים לשמן. מטגנים עד להזהבה יפה. אם יש צורך, הופכים בכף לטיגון מושלם. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג וממשיכים לתגן את יתר אצבעות החציל.

חצילים מטוגנים בצ'ילי מתוק

שלב 5 מתוך 5

מעבירים לצלחות הגשה ויוצקים מעל כל מנה אישית ארבע-חמש כפות של רוטב צ'ילי. מגישים עם רבע לימון ליד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    70 דקות בינוני
  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • סביח חצילים וביצה קשה

    סביח חצילים וביצה קשה

    10 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים