המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את התמרים במים כמה שעות.
קולים במחבת יבשה את כל הפיצוחים בנפרד.
טוחנים את כל הפיצוחים במכונת בשר, ומוסיפים את היין.
מערבבים היטב עם התמרים, מכסים ומעבירים למקרר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0